By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ahhhaaaahaHteo bih videti pov celog eventa, igrac metka nije promasio i ps imao je 6 killova...
opaaaa kako ti to mn gledas kroz stub i ides prema levo jer se priblizavam zanimljivoHteo bih videti pov celog eventa, igrac metka nije promasio i ps imao je 6 killova...
bolje izbrisi pov brtizvolte
ghhahahahha klasika komentar od bezrukog igracabolje izbrisi pov brt
aha ahaghhahahahha klasika komentar od bezrukog igraca
06:37 , sta je ovo HAHAAHAHHA. Ako ovo ne banujete ne znam sta cete....izvolte
lol06:37 , sta je ovo HAHAAHAHHA. Ako ovo ne banujete ne znam sta cete....
hahahahahaah dal je moguce da je neko ovoliko glup 1:20 prati lika pola sata kroz bush, 6:36.... ostalo mi bilo zao da gledam
predikcija ne postoji ,nmp kako samgaomasio ar i revom al oke kaze mi mili hahahahahahahaah dal je moguce da je neko ovoliko glup 1:20 prati lika pola sata kroz bush, 6:36.... ostalo mi bilo zao da gledam
Au brate moj 1:20 6:36??????izvolte
dobre predikcije imas , jel mogu da ih naucim, ili se placaju 10/20$ ?predikcija ne postoji ,nmp kako samgaomasio ar i revom al oke kaze mi mili haha
za tebe nema spasaa,posalji duzi pov ako smes kadvec gledas kroz stubdobre predikcije imas , jel mogu da ih naucim, ili se placaju 10/20$ ?