Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Rossi

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL Jovan
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosjek online po danu 4 do 7
5. Vaš Discord jovannnnnnnnnnn.
6. Vaše ingame ime Jovan Rosi

7. Vaš ID 85389

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Familes
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Prvi razlog je aktivnost. Online sam svaki dan po nekoliko sati i imam dovoljno vremena da vodim organizaciju kako treba. Smatram da lider mora biti prisutan i uključen u sve što se dešava, a ne samo imati titulu.

Drugi razlog je ozbiljan RP. Želim da The Families bude prepoznatljiva po kvalitetnom roleplay-u, a ne po haosu ili kršenju pravila. Volim realne priče, dobar plan prije akcije i da sve ima smisla, a ne da se radi bez razloga.

Treći razlog je disciplina i red. Organizacija bez reda ne može dugo trajati. Uveo bih jasna interna pravila, poštovanje hijerarhije i sistem gdje se napreduje kroz trud i aktivnost, a ne preko veze.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Mislim da bi trebalo više raditi na komunikaciji i organizaciji prije svake akcije. Takođe, novi članovi bi trebali proći kratku obuku da znaju kako funkcioniše organizacija i koja su očekivanja. Bitno je da svi shvate da RP nije samo pucanje, nego priča, ponašanje i realnost.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom