Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

filippro

Player
Player
Ime: Filip Loww
Pol: Musko
Starost: 22
Rasa:Srbin
Nacionalnost:pravoslavac
Mesto rođenja:Los Angels
Otac:paki
Majka:Ana
Težina:68kg
Visina:180cm
Boja očiju:braon
Boja kose:bjela
Tetovaže:imam
Prednosti:dobar pucac
Slabost:nemam

Životna priča: 200+ reči:
Filip Loww je rođen u Los Angelesu. To je veliki grad pun svjetla, brzih auta i puno ljudi. Još od malena Filip je volio da gleda automobile i da zamišlja kako će jednog dana imati svoj. Nije imao savršen život, ali je naučio da se uvijek bori i da ne odustaje lako.
Kao dijete bio je radoznao i stalno je želio da nauči nešto novo. Volio je ulicu, muziku i druženje sa prijateljima. Kako je rastao, shvatio je da u velikom gradu moraš biti pametan i snalažljiv ako želiš uspjeti. Filip je počeo sam donositi odluke i učiti iz svojih grešaka.
On je osoba koja je mirna, ali odlučna. Ne priča puno, ali kada nešto kaže, to i misli. Vjeruje u lojalnost i poštovanje. Ako mu je neko prijatelj, Filip će uvijek stati uz njega. Ne voli nepravdu i trudi se da uvijek ide naprijed, bez obzira na prepreke.
Filip želi izgraditi svoje ime i pokazati svima da se trud isplati. Njegov san je da uspije u gradu u kojem je rođen i da jednog dana bude poznat po onome što je postigao. Za njega je Los Angeles mjesto gdje je sve počelo i gdje će dokazati koliko vrijedi.

Ishodi:
1-Filip moze da dizes sa puskom u ruci (revolver, ar)
2-Filip moze da prica sa puskom na radio (rev, ar)
3-Filip moze da ide 2v1(3v1 nikako)
4-Filip moze da pretrazujem sa bilo koje strane (prednje ili zadnje)
5-Filip moze da roba sam

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom