Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

belimacak

Player
Player
1. Vaše IRL ime: Ajdin

2. Vaše godine: 18

3. Vremenska zona: CET (UTC+1)

4. Prosek online aktivnosti: 4-6h

5. Vaš discord: ajdin0615

6. Vaše ingame ime: Ajdin Son

7. Vaš ID: 70547

1. Leader za: Marabunta Grande

2. Zašto želite biti lider ove organizacije?

2.1 Želim postati lider ove bande jer sam skupio mnogo iskustva u prethodnim bandama kao i state tako da razumijem proces svega. I mislim da bi bijo dobar lider jer sam više puta bio HC i akcije su bile uspešne i niko se nije žalijo. Takodze bijo sam i lider familije gde sam dobijo iskustvo lidera.

2.2 Trenutno imam mnogo pouzdanih prijatelja a i mnogo ljudi koji bi hteli da budu samnom u bandi. Svi ti prijatelji imaju jaku želju kao i ja da osrtvarimo najaču bandu i da pravimo uspešne i profesionalne akcije dok se svi zajedno zabavljamo. A mislim da je za uspeh najbitnija dobra ekipa koja se slaže.

2.3 Imam smišljene planove kako bi ovu bandu podigao na veči nivo. Stvarno mi je velika želja da ova banda bude primjer svima drugima i da se vidi nešto što se do sada nije. I bitno je da se svi zabavimo i da uživamo u tome što radimo.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Najbitnije da se svi osečaju dobrodošlo kako nebi bilo nikakve loše energije. Kod mene neče biti dozvoljeno nikakvo provociranje ili vrečanje medzusobno jer to kvari kvalitet roleplay i profesionalnost. Ko god bude pravijo probleme biče izbačen i ako mi je najbolji drug.

3.2 Kako bi postigli sve zamišljene ciljeve moramo se držati nekih stvari. Obavezno mora biti sve profesionalno tokom akcija radi kvaiteta roleplay kako bi mogli svi uživati u roleplayu. A pored profesionalnosti i ozbiljnosti mora biti i malo zabave kako bi svi imali više volje i motivacije.

3.2 Jako je bitno da se ljudi koji se trude nagrade kako bi se svima podigla motivacija za kvalitetan rad. Za svaku odračenu dobru stvar dobiče nagradu koja može biti novčana ili rank. Mislim da je jako loše što se u predhodnim bandama rank daje zato što se poznaje snjim od pre toga ovde biti neče ovde če veči rank imati ljudi koji si to zasluže.

3.3 Jako volim da radim akcije jer mi je to zanimljivo pogotovo zato što če mo imati kvalitetne akcije kako bi svi želeli da se akcije rade i naša banda i state. Za kvalitetne akcije je bitno kao prvo da se naša banda potrudi nakon nas da state ispoštuje i dobijemo savršene akcije. Svaki dan bi radili talačke, robanje, pljačke, FZ raid i sve ostale aktivnosti.

4. Rankovi:

1. Suspend

2. Kažnjen

3. Mlad

4. Diler

5. Ulica

6. Grafiti team

7. Grafiti team leader

8. Hitman

9. Turfer

10. Vodja Kraja

11. Leva ruka

12. Desna ruka

13. Šef

Hvala na čitanju. Srečno svima ostalima kandidatima!

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom