Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Leo Lepadasy

Valorant immortal :)
Player
1. Vaše ime IRL: Leonardo
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 5-12 sati, vikendom 7-15 sati
5. Vaš Discord: pitovljanin
6. Vaše ingame ime: Leo Lepadasy
7. Vaš ID: 38145

1. Lider za The Families.

2.1 Prvi razlog - Vizija razvoja i struktura organizacije

The Families vidim kao organizaciju sa velikim RP potencijalom. Imam jasan plan razvoja bande kroz ulični RP, kontrolu teritorija, jasnu hijerarhiju i smislen odnos sa drugim organizacijama, bez forsiranja deathmatcha i bezkrvnog gameplaya.
The Families za mene nisu samo banda, već zajednica sa jasno definisanim pravilima, identitetom i unutrašnjom strukturom. Kao lider, fokusirao bih se na stabilnu organizaciju, jasno podeljene uloge članova i kontinuirani razvoj kroz sastanke, planiranje i realističan, kvalitetan roleplay.

2.2 Drugi razlog - Vođenje i posvećenost organizaciji
Imam prethodno iskustvo u bandama, organizacijama i neformalnim familijama, kao i dobro poznavanje RP pravila. Znam kako održavati disciplinu, motivaciju i aktivnost članova, kao i kako ih uključiti u dugoročne RP priče.
Moja posvećenost i vreme koje sam spreman da uložim u The Families smatram jednim od ključnih faktora. Bio bih redovno aktivan na serveru, uključen u svakodnevni rad bande, pomagao novim članovima pri prilagođavanju RP-u i pratio ponašanje svih članova organizacije.
Smatram da su disciplina i međusobno poštovanje temelj dugoročne stabilnosti, kao i to da lider mora stajati iza svoje organizacije i rešavati probleme na vreme.

2.3 Treći razlog - Standardi kvaliteta i reputacije organizacije
Cilj mi nije masovna banda, već stabilna, organizovana i ozbiljna ekipa koja zna kvalitetno RP-ati. Fokus bih stavio na trening novih članova, jasna interna pravila i stvaranje kvalitetnih RP scena.
Želim da The Families Gang ima jak, ozbiljan i prepoznatljiv imidž na serveru. Ne bih tolerisao ponašanje koje narušava pravila, kvari roleplay ili šteti reputaciji organizacije. Sve aktivnosti, kao i odnosi sa drugim organizacijama, imali bi jasnu RP pozadinu i smisao.
Moj krajnji cilj je dugoročno stabilna, aktivna i poštovana organizacija koja doprinosi ukupnom RP iskustvu na serveru.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:
3.1 Unapređenje roleplaya unutar organizacije

Uveo bih redovne RP treninge za članove organizacije, sa ciljem podizanja kvaliteta roleplaya i boljeg razumevanja uloga unutar bande. Treninzi bi obuhvatali osnovna i napredna RP pravila, ponašanje u različitim situacijama, kao i međusobnu koordinaciju članova.
Organizacija bi imala jasno definisanu strukturu rangova, gde bi svaka pozicija nosila određene odgovornosti i obaveze. Pored toga, uveo bih obavezne RP aktivnosti kao što su sastanci organizacije, patroliranje teritorije i planirane interakcije sa civilima, drugim bandama i organizacijama, sve uz jasan RP kontekst.
Poseban fokus bih stavio na razvoj IC likova članova, podstičući ih da grade svoje priče, odnose i karakter kroz dugoročni roleplay, a ne isključivo kroz kriminalne aktivnosti. Na taj način bi se dodatno unapredio kvalitet RP-a i identitet The Families organizacije.

3.2. Proces prijema novih članova
Svaki potencijalni član The Families morao bi proći obavezan proces provere pre ulaska u organizaciju. Prijem ne bi bio moguć bez ispita i procene od strane iskusnog High Command (HC) člana.
Kandidat bi bio ispitan o osnovnim RP pravilima, poznavanju ulične hijerarhije, kao i o svom IC karakteru i motivaciji za pristupanje organizaciji. Time bi se osiguralo da u organizaciju ulaze isključivo ozbiljni i spremni igrači.
Kao dodatni uslov, kandidat bi morao imati minimum 5 godina boravka u gradu, kako bi se osiguralo da poseduje dovoljno iskustva i razumevanja servera pre ulaska u gang organizaciju.

3.3 Poseban deo organizacije za grafite
Grafiti su važan deo ulične kulture i identiteta The Families, jer predstavljaju teritoriju, pripadnost i uticaj organizacije na ulicama. Iz tog razloga bih uveo poseban grafiti tim unutar organizacije.
Tim bi imao odgovornu osobu (leader grafiti tima) koja bi vodila evidenciju o urađenim grafitima, brinula o kvalitetu i poštovanju RP pravila, kao i o raspodeli zadataka među članovima.
Grafiti bi se radili isključivo na teritoriji The Families, uz jasno definisana interna pravila (lokacije, stil i RP opravdanje). Svaki kvalitetno urađen grafit bi bio dokumentovan putem Discorda.

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom