Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za Families | Lazar Excaliburr

Lazar Excaliburr

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL:Lazar
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+1
4. Prosjek online po danu:6-7H
5. Vaš Discord:leskovacki_faraon
6. Vaše ingame ime:Lazar Excaliburr
7. Vaš ID:33059

Dodatne informacije

1. Lider za..... The Families
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Želim da budem lider Families jer verujem da organizacija može biti mnogo aktivnija, organizovanija i ozbiljnija nego što je sada.

Prvi razlog je moje iskustvo u roleplay-u. Znam kako jedna organizacija treba da funkcioniše i kako da svaki član ima svoju ulogu. Ne želim da Families bude samo grupa igrača bez plana, već prava RP organizacija sa jasnim zadacima i hijerarhijom.

Drugi razlog je moja aktivnost. Online sam 6-7 sati dnevno i mogu da se posvetim organizaciji. Planiram redovne akcije, sastanke i bolju organizaciju preko Discorda kako bi komunikacija bila jasna i efikasna.

Treći razlog je disciplina i reputacija organizacije. Želim da Families bude poštovana i ozbiljna organizacija na serveru. Svaki član mora da zna pravila i da ih poštuje, jer ponašanje pojedinca utiče na imidž cele organizacije.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Jedna od ideja je uvođenje activity log sistema gde bi članovi beležili svoje aktivnosti. Tako bi se jasno videlo ko je aktivan i ko zaslužuje unapređenje.

Takođe, može se uvesti sistem "Član nedelje" gde bi se birao najaktivniji i najlojalniji član. To bi podiglo motivaciju i takmičarski duh u organizaciji.

Planiram i formiranje posebnog tima za teritorije i akcije, koji bi bio zadužen za planiranje i organizaciju napada i odbrane. Sve veće akcije bi se beležile na Discordu radi bolje organizacije i evidencije.

Rank Sistem – Families​

1. Suspend {Igrač koji krši pravila grada ili je kažnjen}
  2. Newbie {Nov u organizaciji, privikava se na rad i atmosferu}
  3. Young Blood {Počinje da uči pravila i način rada Families}
  4. Hustler {Privikao se na rad, ali treba još iskustva}
  5. Block Runner {Zadužen za aktivnosti na teritoriji i osnovne zadatke}
  6. Block Captain {Glavni odgovorni za određeni deo teritorije}
  7. Gangster {Iskusan član, spreman za ozbiljne akcije}
  8. Chief Of Hustlers {Nadzire niže rankove i prati njihov rad}
  9. Turfer {Zadužen za teritorije, ratove i disciplinu na ulici}
  10. Commander {Prati rad organizacije i sprovodi planove Leader-a i Co-Leader-a}
---------------------------------------------------- HIGH COMMAND ----------------------------------------------------

1. O.G {Veteran organizacije, dugo je u Families i ima veliko poštovanje, deo High Command-a}
  2. Co-Leader {Glavni kada Leader nije prisutan, ima ih više kako bi organizacija uvek imala vođu}
  3. Leader {Osnivač i glavni vođa organizacije, svi članovi su dužni da ga slušaju}

Top Bottom