Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
54363
Players nickname
Mata tomovic
Suspect ID
83257
Date of violation
Feb 15, 2026
Time of violation
21:30
Proofs
https://youtu.be/JqVUki1LWug

Matex tomic

Player
Player
  1. usao sam u dvoriste od jaila naj normalnije i onda je se pdijevac zakucao u mene autom i izasao iz auta ja sam u tom trenutku izasao iz igrice a nisam bio ni vezan niti ista a kada sam usao u igricu docekalo me je 5 zvezdica i kazna od 500k$ pod oznakom K.Z 4.18 (drzavni udar) a samo sam izasao iz igrice dok me je pd udarao kolima a takodje isto je uradio i mom drugu danas isto dao kaznu od 500k$ za istu situaciju, drug nije imao pov ali samo da napomenem da je i njemu isto uradio drugov id je 72546

i link pova od dokaza za kazne

Golub Sakiic

Player
Player
  1. usao sam u dvoriste od jaila naj normalnije i onda je se pdijevac zakucao u mene autom i izasao iz auta ja sam u tom trenutku izasao iz igrice a nisam bio ni vezan niti ista a kada sam usao u igricu docekalo me je 5 zvezdica i kazna od 500k$ pod oznakom K.Z 4.18 (drzavni udar) a samo sam izasao iz igrice dok me je pd udarao kolima a takodje isto je uradio i mom drugu danas isto dao kaznu od 500k$ za istu situaciju, drug nije imao pov ali samo da napomenem da je i njemu isto uradio drugov id je 72546

Zamolio bih admine da zatraze pov od situacije jer je covek dosao u vladu da trazi nesto a prekrsio je K.Z 2.3.3 samim time ja sam trazio njegov pasos i on je mene oborio ja pod i ubio guvernera koji je bio na ulazu i uradio je latinicu, a posto sam imao njegov pasos sam mu napisao K.Z 4.18 mada bez pova situacije ne moze nista da se zakljuci

Matex tomic

Player
Player
Zamolio bih admine da zatraze pov od situacije jer je covek dosao u vladu da trazi nesto a prekrsio je K.Z 2.3.3 samim time ja sam trazio njegov pasos i on je mene oborio ja pod i ubio guvernera koji je bio na ulazu i uradio je latinicu, a posto sam imao njegov pasos sam mu napisao K.Z 4.18 mada bez pova situacije ne moze nista da se zakljuci
POV je okacen gore a ajde ako imas "pov od tog mog prekrsaja" posalji

Djolee

Player
Player
Mislim da bi ti bilo pametno da promenis sifru odma ako mozes.. jer si upravo pokazo i mail i sifru koja ti je...

Golub Sakiic

Player
Player
  1. usao sam u dvoriste od jaila naj normalnije i onda je se pdijevac zakucao u mene autom i izasao iz auta ja sam u tom trenutku izasao iz igrice a nisam bio ni vezan niti ista a kada sam usao u igricu docekalo me je 5 zvezdica i kazna od 500k$ pod oznakom K.Z 4.18 (drzavni udar) a samo

Molim admine da sto pre pregledaju zalbu ovom digitalcu koji ima 2 antene u glavi

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 83257 dostavi svoj POV hapsenja Rok 12 h

Status
Not open for further replies.
Top Bottom