Jer pova nema, a on koji je napisao zalbu treba da ima pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja zahtevam da se kazni covek jer je sam sebe okacio za CL i za to treba biti kaznjenNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 83257 dostavi svoj POV hapsenja Rok 12 h
kako nema pov sta seres decko ima pov kad si me udario kolima i posle toga si mi dao kazne za 500k i 5 zvezdicaJer pova nema, a on koji je napisao zalbu treba da ima pov
a za to za sud pov ne postoji zato sto se to nije desilo nego si ti samo jedna lazovcina i krajkako nema pov sta seres decko ima pov kad si me udario kolima i posle toga si mi dao kazne za 500k i 5 zvezdica
Sine ti kontas da si ti sam sebe okacio i da ces dobiti upozorenje zato sto si izaso iz igrice da bi izbegao rp situacijua za to za sud pov ne postoji zato sto se to nije desilo nego si ti samo jedna lazovcina i kraj
sine za to se ne daje kazna od 500k i 5 zvezdica valjda bi to trebao da znas ako si drotSine ti kontas da si ti sam sebe okacio i da ces dobiti upozorenje zato sto si izaso iz igrice da bi izbegao rp situaciju
Cekamo odgovor..Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 83257 dostavi svoj POV hapsenja Rok 12 h
jel cekas dokaz hapsenja za tu njegovu pricu (laz) za ispred vlade ili?Cekamo odgovor..
Budi spreman za upozorenje hahahahajel cekas dokaz hapsenja za tu njegovu pricu (laz) za ispred vlade ili?
lagano ti spremi 500k za kaznuBudi spreman za upozorenje hahahaha
Kolko si ti glup lice, ja necu nista davati paralagano ti spremi 500k za kaznu
kontas da se za to ne daju pareKolko si ti glup lice, ja necu nista davati para
onda ide jailkontas da se za to ne daju pare
Moze, ja jail a ti jail + upozorenjeonda ide jail
i ti otkazMoze, ja jail a ti jail + upozorenje