Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Kiko Lewis

ex NG leader
Player
Vaše ime IRL: Hristijan
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT +1
Prosecna aktivnost po danu(Vremenski): 3h
Vaš Discord: kiko_010_
Vaš in-game ime: Kiko Lewis
Vaš ID: 24644

Dodatne informacije:

1.Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)
2.1. Iskustvo i znanje
Želim preuzeti EMS jer posjedujem veliko iskustvo kako u samoj organizaciji, tako i na cijelom serveru. Upoznat sam sa pravilima, načinom rada i odgovornostima koje ova funkcija nosi. Moj cilj je da vratim EMS na nivo na kojem je nekada bio – organizaciju koja ima autoritet, disciplinu i poštovanje među svim građanima Los Santosa. Smatram da imam dovoljno znanja, stabilnosti i ozbiljnosti da vodim organizaciju bez straha i nesigurnosti. Takođe, iza sebe imam tim pouzdanih i iskusnih ljudi koji bi mi pomagali u svakom trenutku i održavali organizaciju stabilnom čak i kada nisam prisutan.
2.2. Trud, zalaganje i disciplina
Od prvog dana u EMS-u trudim se da dam maksimum u svakom zadatku – bilo da su u pitanju hitne intervencije, administracija ili rad sa građanima. Kao lider, bio bih svakodnevno aktivan, organizovao redovne regrutacije i obuke, te osigurao da svaki član zna svoj posao. Posebno bih obratio pažnju na profesionalno ponašanje, poštovanje hijerarhije i timski rad. Najaktivniji članovi bi bili nagrađeni napredovanjem ili bonusima, jer smatram da trud mora biti prepoznat.
2.3. Saradnja i unapređenje organizacije
EMS je jedna od najvažnijih državnih organizacija i mora imati odličnu saradnju sa ostalim službama. Uveo bih bolju komunikaciju između EMS-a, policije i drugih organizacija, jer je međusobna pomoć ključ opstanka i kvalitetnog RolePlay-a. Radio bih na unapređenju procedura, jasnijoj komunikaciji putem kodova i podizanju RP standarda kroz realistične medicinske scenarije.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1. Redovne obuke
Formirao bih tim zadužen za svakodnevne obuke novih članova. Svaki novi član bi detaljno prolazio kroz:
prodaju lijekova i zdravstveno osiguranje
pravilno ophođenje prema građanima
postupanje sa povrijeđenim i preminulim osobama
korištenje radio komunikacije i kodova
3.2. Psihijatrijski odjel
Uveo bih aktivniji rad psihijatrijskog tima kroz interaktivne RP simulacije i realistične razgovore sa pacijentima. Time bi se povećao kvalitet RolePlay-a i važnost tog odjela.
3.3. Bolnica i dostupnost
Cilj mi je da bolnica bude pokrivena u svakom vremenskom periodu – danju i noću. Na šalterima bi uvijek morao biti prisutan barem jedan član radi bolje komunikacije sa građanima.
3.4. Realistične operacije
Unaprijedio bih RP operacija kroz detaljnije i ozbiljnije scenarije kako bi iskustvo bilo realističnije i zanimljivije.
3.5. Profesionalna komunikacija i disciplina
Uveo bih strogu profesionalnost u komunikaciji. Diskriminacija i nepoštovanje ne bi bili tolerisani. Svaki problem bi se rješavao unutar organizacije – od strane mene ili High Command-a – uz fokus na motivaciju i timsku atmosferu.
Dodatne informacije
Kriterijumi za ulazak:
Minimalno 8 godina IC
Čist dosije
Bez tetovaža na šaci i glavi
Minimalno 13 godina OOC
Statusi:
Status 1 – Prijava dužnosti
Status 2 – Odjava dužnosti
Glavni cilj:
Vratiti EMS na nivo profesionalne, organizovane i poštovane institucije, podići kvalitet RolePlay-a i osigurati stabilan i aktivan tim.

SRETNO SVIM KANDIDATIMA!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom