Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Leader za The Families | Aleksa Radoman

Status
Not open for further replies.

Raćaaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4 sati, vikendom 6-9 sati
5. Vaš Discord: raca069
6. Vaše ingame ime: Aleksa Radoman
7. Vaš ID: 68177

1. Lider za: The Families

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Tri razloga uz objašnjenje)

2.1 moje razumevanje uličnog i bandanskog RP-a, kao i sposobnost da izgradim stabilnu i respektabilnu organizaciju. Znam kako se vodi banda, kako se drže teritorije i kako se planiraju akcije bez nepotrebnog rizika i kršenja pravila.

2.2 moja doslednost i ozbiljan pristup. Uvek sam aktivan, dostupan članovima i spreman da preuzmem odgovornost u svakoj situaciji, što smatram ključnim za uspešno vođenje organizacije.

2.3 moja vizija razvoja The Families. Cilj mi je da banda bude poznata po kvalitetnom RP-u, jakom timskom duhu, dobroj taktici i pametnoj strategiji u odnosima sa drugim bandama i državnim frakcijama.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Smatram da je neophodno više raditi na dugoročnim RP pričama, izgradnji reputacije na ulici i stvaranju prepoznatljivog identiteta bande. Fokus bih stavio na realne konflikte, strateško širenje teritorije, razvoj karaktera članova i stalnu komunikaciju, kako bi RP bio kvalitetniji, smisleniji i zanimljiviji za sve učesnike.

Nesa Lininn

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo! Pozvani ste na interviju za organizaciju The Families koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom