Dobro vece postovana administracijo, zeleo bih da vam se obratim povodom bana koji sam dobio. Mislim da sam nepotrebno kaznjen i ako je lik sto me je optuzio okacio dokaz mislim da nije doneta ispravna odluka. Na snjimku se vidi kako se lupamo kolima (slucajno) i nakon toga sam izgovorio retade, u ovoj situaciji mi nije jasno kako je neko zakljucio da sam igracu iz drugih kola rekao retarde, i ako su nam prozoi bili zatvoreni i sekund pre toga je drug pored mene meni gurnuo volan i zato smo se slupali. Ja ne trazim da covek koji je sedeo pored mene bude kaznjen zato sto nas dvoje imamo internu salu i jedan drugog zovemo retarde. I jos jedna stvar ako neko moze da mi pojasni kako je -retarde- ooc vredjanje, retarde je isto sto i glup a postoji mnogo glupih ljudi u ovom nasem prelepom gradu kao sto i moj drug iz kola ima dijagnozu da je glup (ako hocete mogu vam dostaviti i sliku lekarskog nalaza), i jako se osecam nepravedno kaznjenim iz mnogo razloga i jedan a i glavni je to da ste i vi svesni da u nasem gradu postoje neke osobe koje zapavo imaju dijagnozu -retardiran-. Hvala vam na izdvojenom vremenu i ocekujem i radujem se nasem daljem druzenju.