Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
37049
Players nickname
Nikola Flo
Administrators nickname
Kizule Macakk
Date
Feb 16, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/TYQF08H

Nikola floo

Player
Player
Dobro vece postovana administracijo, zeleo bih da vam se obratim povodom bana koji sam dobio. Mislim da sam nepotrebno kaznjen i ako je lik sto me je optuzio okacio dokaz mislim da nije doneta ispravna odluka. Na snjimku se vidi kako se lupamo kolima (slucajno) i nakon toga sam izgovorio retade, u ovoj situaciji mi nije jasno kako je neko zakljucio da sam igracu iz drugih kola rekao retarde, i ako su nam prozoi bili zatvoreni i sekund pre toga je drug pored mene meni gurnuo volan i zato smo se slupali. Ja ne trazim da covek koji je sedeo pored mene bude kaznjen zato sto nas dvoje imamo internu salu i jedan drugog zovemo retarde. I jos jedna stvar ako neko moze da mi pojasni kako je -retarde- ooc vredjanje, retarde je isto sto i glup a postoji mnogo glupih ljudi u ovom nasem prelepom gradu kao sto i moj drug iz kola ima dijagnozu da je glup (ako hocete mogu vam dostaviti i sliku lekarskog nalaza), i jako se osecam nepravedno kaznjenim iz mnogo razloga i jedan a i glavni je to da ste i vi svesni da u nasem gradu postoje neke osobe koje zapavo imaju dijagnozu -retardiran-. Hvala vam na izdvojenom vremenu i ocekujem i radujem se nasem daljem druzenju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom