1. Vaše ime IRL: Omer
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: acab1312_1
6. Vaše ingame ime
7. Vaš ID:79450
Dodatne informacije
1. Lider za..... NG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) Smatram da sam dovoljno iskusan i aktivan da mogu pravilno voditi organizaciju,organizovati akcije i biti pristutan kada je clanovima potrebna pomoc ili odluka.Zelim da uvedem bolji rad u organizaciji,jasnu hijerarhiju i disciplinu unutar NG-a,kako bi sve akcije bile realne,profesionalne i dobro isplanirane.
Moj cilj nije samo broj clanova,vec kvalitet RolePlay-a.Zelim da podignemo nivo ozbiljnosti,komunikacije i saradnje sa drugim organizacijama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Moj savjet je da se vise fokusiramo na realisticne scenarije i timski rad.Potrebno je organizovati redovne treninge,interne sastanke i RP situacije kako bi clanovi bolje razumeli svoje uloge.
------------------------------------------------------------------------------------------
Rankovi:
-------High Command-------
30. General
29. Zamenik Generala
28. Brigadni General
27. Pukovnik
26. Major
25. Komandant Kobre
-------Command-------
24. Komandant Vojne Policije
23. Komandant Vazduhoplovstva
22. Zamenik Komandatna Kobre
21. Zamenik Komandanta Vojne Policije
20. Zamenik komandanta Vazdhuoplovstva
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-5h
5. Vaš Discord: acab1312_1
6. Vaše ingame ime
7. Vaš ID:79450
Dodatne informacije
1. Lider za..... NG
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) Smatram da sam dovoljno iskusan i aktivan da mogu pravilno voditi organizaciju,organizovati akcije i biti pristutan kada je clanovima potrebna pomoc ili odluka.Zelim da uvedem bolji rad u organizaciji,jasnu hijerarhiju i disciplinu unutar NG-a,kako bi sve akcije bile realne,profesionalne i dobro isplanirane.
Moj cilj nije samo broj clanova,vec kvalitet RolePlay-a.Zelim da podignemo nivo ozbiljnosti,komunikacije i saradnje sa drugim organizacijama.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.Moj savjet je da se vise fokusiramo na realisticne scenarije i timski rad.Potrebno je organizovati redovne treninge,interne sastanke i RP situacije kako bi clanovi bolje razumeli svoje uloge.
------------------------------------------------------------------------------------------
Rankovi:
-------High Command-------
30. General
29. Zamenik Generala
28. Brigadni General
27. Pukovnik
26. Major
25. Komandant Kobre
-------Command-------
24. Komandant Vojne Policije
23. Komandant Vazduhoplovstva
22. Zamenik Komandatna Kobre