sve u pov
Urosje1 Player Player Joined Apr 11, 2025 Messages 6 Today at 5:57 PM #2 koji je ovo redux gde si ga skino
M milutinovic Player Player Joined Feb 16, 2026 Messages 6 Today at 7:24 PM #3 evo moj pov kako sam brojao
M milutinovic Player Player Joined Feb 16, 2026 Messages 6 Today at 7:25 PM #4 krenuo sam da brojim cim sam mu video id tako da njemu to sto se zbagalo to je njegov problem hvala lepo.
krenuo sam da brojim cim sam mu video id tako da njemu to sto se zbagalo to je njegov problem hvala lepo.
U Urkke Walkee Player Player Joined Dec 9, 2024 Messages 75 Today at 9:40 PM #5 Broji a da ja to ne čujem? Molim da se svaki offtopic kazni
M milutinovic Player Player Joined Feb 16, 2026 Messages 6 Today at 9:47 PM #6 ne ne bato ja ti brojim od kad sam ti video id tko da nije problem do mene veliki pozdrav i lep uzitak dana ti zelim hlvala.
ne ne bato ja ti brojim od kad sam ti video id tko da nije problem do mene veliki pozdrav i lep uzitak dana ti zelim hlvala.
U Urkke Walkee Player Player Joined Dec 9, 2024 Messages 75 44 minutes ago #7 Hahahahahah sine smanjen ti je magični možeš ti da mi brojis gde god ako se na mom povu ne cuje
M milutinovic Player Player Joined Feb 16, 2026 Messages 6 23 minutes ago #8 pa ma mom se cuje tako da nije do mn nemoj samo da mi places ovde.