Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Crussent

Player
Player
informacije
1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5h+
5. Vaš Discord: l.crus
6. Vaše ingame ime: Luka Crusent
7. Vaš ID: 80075

Dodatne informacije
1. Lider za National Guard (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 aktivnost:
"Kao lider, aktivno upravljam i organizujem rad tima, planiram operacije i raspoređujem zadatke na način da svaki član bude u potpunosti svestan svojih obaveza. Proučavam rad patroliranja i obezbeđenja kritičnih lokacija, učestvujem u hitnim intervencijama i specijalnim zadacima. Sam takođe, organizujem treninge i obuke kako bi članovi konstantno radili na usavršavanju svojih veština i bili uvek spremni za postojane izazove.

2.2 poznavanje pravila:
Poštujem sva pravila organizacije i servera. Brinem da tim poštuje RP pravila, pravila, zabranama i procedura pa redovno kontroliram da članovi ne krše pravila. Često podsećam da znaju svoje obaveze pa naš rad bi bio profesionalan, efikasan i u skladu sa pravilima.

2.3 iskustvo:
Imam mnogo iskustva u radu sa različitim organizacijama i frakcijama, gde sam bio aktivan u svim aspektima funkcionisanja. Radio sam u komandnim i operativnim ulogama, učestvovao u patrolisanju, obezbeđenju, specijalnim misijama i kriznim situacijama. Bio sam član HC-a, vojne, policijske i drugih državnih frakcija, i uvek sam se trudio da unapredim timsku saradnju i disciplinu. Ovime sam stekao detaljno razumevanje rada različitih organizacija, pravila i procedure i uspešno vodjenje i planiranje operacija kao lider.Imam višegodišnje iskustvo u radu sa različitim organizacijama (govaraju formacijama) i frakcijama, gde sam bio aktivan u svim aspektima njihšnjeg funkcionisanja. Radio sam u komandnim i operativnim ulogama, učestvovao u patrolisanju, obezbeđenju, specijalnim misijama i kriznim situacijama

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Jedinice i uloge lidera
3.1.1 kobre (specijalna taktička jedinica) Operacija:
Planiram i koordiniram sve specijalne operacije, nadgledam hitne intervencije i visokorizične misije. Kobre se bave suzbijanjem kriminalnih i terorističkih pretnji.
Pravila: Članovi poštuju stroga RP-regruta i interne procedure. Članovi jedinice koriste opremu i oružje isključivo u misijama. Iskustvo: Članovi su obučeni u taktičkim i borbenim vežbama i u koordinaciji grupa. Poboljšanja: Prilagoditi taktiku, bolje koordinisati i motivisati članove jedinice, simulirati složene situacije kako bi jedinica bila spremna na sve izazove.
3.1.2 Piloti (Vazdušne jedinice) Opis:
Organizujem i vodim patrole, transportne misije i podršku drugim jedinicama. Piloti obavljaju izviđanje i brzo reagovanje iz vazduha.
Pravila: Poštujemo procedure letenja, sigurnosne protokole i koordinaciju sa kopnenim jedinicama. Iskustvo: Članovi imaju iskustva u upravljanju helikopterima i avionima i brzo reagovanje u hitnim situacijama. Kao vođa, planiram misije i obezbeđujem obuku za let i taktiku.
Unapređenja: Radim na jačanju koordinacije sa kopnenim jedinicama, unapređenju veština letenja i bržem reagovanju u hitnim slučajevima.
3.1.3 vojni policajci Aktivnosti:
3. dela iz osiguranja reda i bezbednosti na vojnim objektima, 3. dela kontrolisanja discipline i sprovođenja propisa u organizaciji. Poslužuje u slučaju incidenta ili nepoštovanja procedura.
Pravila: Hranite se pravila servera i interne procedure, delujte po naredbi i po RP standardima.
iskustvo: Od klijenata su obučeni za patrolu, disciplinske zadatke i krizne intervencije. Ja sam lider i nadgledamo aktivnosti i obučavamo ih. Poboljšanja: 3. Se fokusiram na bolje praćenje discipline i procedura i obučavamo sebe kako bi organizacija bila efikasna i profesionalna.

3.2 Komandni tim Aktivnosti:
high command (HC) je odgovoran za koordinaciju svih jedinica u organizaciji i nadzor nad celokupnim radom organizacije. Oni planiraju velike operacije, raspoređuju zadatke po pojedinim jedinicama i donose ključne strateške odluke. U slučaju kriznih situacija, HC reaguje, vodi hitne intervencije i osigurava da svaka operacija bude uspešno izvršena. Pravila: Članovi radnog komandnog tima moraju biti stručni u pravilima i procedurama organizacije, poštovati hijerarhiju i donositi odluke u skladu sa zahtevima RP-a.

3.3 Unapređenje Organizacije:
Pružam potpunu podršku organizaciji i timu u cilju unaprjeđenja njihovog rada kroz redovito praćenje aktivnosti članova i operacija. Radim na uspostavljanju novih procedura, protokola i strategija kako bi tim bio spreman za sve oblike operacija i izazovnih situacija. Rad na motivaciji članova, obuke i usavršavanja timske suradnje kako bi se postigli visoki rezultati u svim misijama. Analiziraću postojeće metode i procese rada i propisujem unapređivanje, uz poštivanje disciplina i profesionalizma članova i njihove koordinacije. Hvala na citanju.

Rankovi!

30. General
29. Zamenik Generala
28. Assistant Generala
27. Supervizor
26.Pukovnik
25.Major
-----High Comand----
24. Komandant Kobri
23. Komandant VP
22. komandant Pilota
21. Zamenik komandanta.
20. Supervizor
----High Staff----
19. Kobre
18.Stariji Pilot
17.Pilot
16.Vojna Policija
15.Pilot na obuci
14. Vodnik I klase
13. Vodnik junior
12.Visi vodnik
11.Vodnik
10.Stariji vojnik
9.Vojnik na obuci
8.XXX
7.XXX
6.XXX
5.XXX
4.XXX
3.Suspend
2.Odsustvo
1.Cistacica

Srecno ostalima!
-Luka Crusent

Rich Shayk

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju NG koji će se održati u Sredu 18.02.2026 sa početkom u 19h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom