Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Travko Escobarr

Player
Player
Ime: Travko
Pol: Muski
Starost: 28
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Otac: Zoran
Majka: Slavica
Težina:89kg
Visina:188
Boja očiju:braon
Boja kose:crna
Tetovaže: imam
Prednosti: brz,spretan,inteligentan
Slabost: Nemam

Životna priča: 200+ reči
Zovem se Travko Eskobar, rođen sam 1996. godine u Beogradu, u radničkoj porodici koja je uvijek živjela skromno, ali pošteno. Moj otac je radio u rudniku, a majka kao medicinska sestra. Od malih nogu sam naučio šta znači borba, disciplina i snalažljivost. Ulica me rano oblikovala – dok su drugi sanjali velike snove, ja sam učio kako preživjeti.

Tokom tinejdžerskih dana počeo sam se družiti s ljudima koji nisu uvijek birali pravi put. Brza lova, adrenalin i osjećaj moći brzo su me povukli. Iako sam imao priliku da završim školu i krenem normalnim putem, život me odveo u drugom smjeru. Naučio sam kako funkcioniše podzemlje, ko kome vjeruje, a ko prodaje priču za sitni interes.

Nakon nekoliko problema sa zakonom i gorkih iskustava, shvatio sam da moram promijeniti sredinu ako želim opstati. Donio sam tešku odluku da napustim domovinu i započnem novi život u Los Santosu. Došao sam bez ičega – bez novca, bez poznanstava, ali sa jasnim ciljem: izgraditi ime koje će se poštovati.

Danas sam čovjek koji igra pametno. Ne ulazim u sukobe bez razloga, ali ne bježim od problema. Znam pregovarati, znam raditi, a kad treba – znam i povući pravi potez u pravo vrijeme. Moj cilj je da se probijem kroz grad, izgradim stabilan posao, jaku mrežu ljudi oko sebe i ostavim trag. Travko Eskobar nije savršen čovjek, ali je čovjek koji nikada ne odustaje

1. Travko može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretrazuje,kupiti oružje sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama(razlog: sposobnost raditi sve to jednom rukom)
    1. Travko može ići na 2v1 jer je precizan i snalažljiv.
    2. Travko može pretraziti ljude s bilo kje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
    3. Travko može voziti auto off road 60 kmh
    4. Travko može slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom