Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Nolexx

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Novak
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: gmt +2
4. Prosek online po danu: 4-6h
5. Vaš Discord: n.lr_x
6. Vaše ingame ime: Novak Angel
7. Vaš ID: 41811

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične
organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Bio sam 28 u NG-u i imam iskustva kao High Command, što znači da sam već učestvovao u donošenju odluka, organizaciji akcija i koordinaciji sa drugim državnim organizacijama. Poznajem pravila, protokole i način funkcionisanja National Guard-a, tako da bih od prvog dana mogao stabilno i odgovorno da vodim organizaciju.

2.2 National Guard mora biti organizacija koja je za disciplinu, red i profesionalizam. Kao lider, fokusirao bih se na nedeljne treninge, redovnu proveru aktivnosti članova i jasnu komunikaciju unutar hijerarhije. Smatram da dobra organizacija i stroga, ali pravedna pravila podižu kvalitet rp-a na viši nivo.

2.3 NG ima važnu ulogu u saradnji sa drugim državnim institucijama. Kao neko ko ima iskustvo u HC strukturi, radio bih na boljoj koordinaciji sa drugim organizacijama kroz zajedničke akcije, obezbeđenja i specijalne operacije, kako bi rp bio realističniji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Uvođenje obaveznih treninga i simulacija realnih situacija (sposobnosti vožnje, pucanje u metu, trčati i raditi sklekove).

3.2 Jačanje hijerarhije i poštovanja činova, kako bi se znalo ko donosi odluke i kako se komunicira u akcijama.

3.3 Strogo poštovanje rp pravila i kažnjavanje neozbiljnog ponašanja, jer NG mora biti primer profesionalizma.

3.4 Motivacija članova kroz nagrađivanje aktivnih i kvalitetnih pripadnika (promocije, pohvale, bonus).

Hvala na citanje moje aplikacije i srecno drugim aplikantima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom