Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Elk

Player
Player
1. Vaše ime u stvarnom životu: Emanuel
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-6h
5. Vaš Discord: emanuel08238
6. Vaše ime u igri: Emanuel Sanchezz
7. Vaš ID: 69172

Dodatne informacije

1. Lider za nacionalnu gardu (NG)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

1. Odgovornost i ozbiljnost prema organizaciji
Želim biti Lider National Guard jer smatram da sam odgovorna i zrela osoba koja može voditi organizaciju na ozbiljan i profesionalan način. Spreman sam posvetiti vrijeme i trud kako bi NG bio aktivan, organiziran i poštovan na serveru.

2. Iskustvo i aktivnost
Provodim 5-6 sati dnevno online, što mi omogućuje da budem prisutan, pratim rad članova i reagujem na vrijeme u svakoj situaciji. Smatram da lider mora biti aktivan i dostupan, a ja to mogu ispuniti.

3. Želja za boljom organizacijom i disciplinom
Želim unaprijediti disciplinu, hijerarhiju i timski rad unutar NG-a. Moj cilj je da organizacija funkcionira profesionalno, uz poštovanje pravila servera i kvalitetan RolePlay.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji Nacionalne garde je da se poveća razina profesionalnosti i realističnosti u svakodnevnom radu.
Prije svega, potrebno je uvesti obavezne sedmične sastanke i treninge kako bi se svi članovi upoznali s pravilima, procedurama i taktikama djelovanja. Na taj način bi se smanjile greške i poboljšala disciplina.
Također, smatram da treba više pažnje posvetiti pravilnoj komunikaciji tijekom akcije (korištenje radija, jasne komande, poštovanje hijerarhije), jer RolePlay čini ozbiljnijim i kvalitetnijim.
Pored toga, važno je razvijati timski duh kroz zajedničke operacije i suradnju s drugim državnim organizacijama, kako bi NG bio aktivan i prepoznat kao profesionalna i organizirana jedinica na serveru.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom