sve se vidi u pov ovo je drugi pov
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Pozdrav,ja sam lider.Razumem zasto decko kaci ali ja nista nisam uradio.Sve u svemu,moj drug je ubacio tog skemera u moj fem i dao mu 8 a zatim preimenovao rankove kao da sam ja 6 a osmica desetka itd.Ja zaista nisam nikog skemao niti sam imao nameru hteo sam vratiti pare i da ispadnem korektan al je brat skinuo sa balansa.Momak sto vec 2 dana skema tu po femu je blacklistan iz familije i izvinjavam se.Ali ja stv nisam nis uradio nego taj lik.....sve se vidi u pov ovo je drugi pov
Pozdrav,ja sam lider.Razumem zasto decko kaci ali ja nista nisam uradio.Sve u svemu,moj drug je ubacio tog skemera u moj fem i dao mu 8 a zatim preimenovao rankove kao da sam ja 6 a osmica desetka itd.Ja zaista nisam nikog skemao niti sam imao nameru hteo sam vratiti pare i da ispadnem korektan al je brat skinuo sa balansa.Momak sto vec 2 dana skema tu po femu je blacklistan iz familije i izvinjavam se.Ali ja stv nisam nis uradio nego taj lik.....
ne cujes se na povu uopste vidi se da pricas al na povu nema tvog audiasve se vidi u pov ovo je drugi pov