Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
11830
Players nickname
gg
Suspect ID
87494 , 84953
Date of violation
Feb 16, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/wA6JYwM-tmM

Zox !

Vetar pusi buksnu moram ladim spravu
Player
sve se vidi u pov ovo je drugi pov
Pozdrav,ja sam lider.Razumem zasto decko kaci ali ja nista nisam uradio.Sve u svemu,moj drug je ubacio tog skemera u moj fem i dao mu 8 a zatim preimenovao rankove kao da sam ja 6 a osmica desetka itd.Ja zaista nisam nikog skemao niti sam imao nameru hteo sam vratiti pare i da ispadnem korektan al je brat skinuo sa balansa.Momak sto vec 2 dana skema tu po femu je blacklistan iz familije i izvinjavam se.Ali ja stv nisam nis uradio nego taj lik.....

Zox !

Vetar pusi buksnu moram ladim spravu
Player
Pozdrav,ja sam lider.Razumem zasto decko kaci ali ja nista nisam uradio.Sve u svemu,moj drug je ubacio tog skemera u moj fem i dao mu 8 a zatim preimenovao rankove kao da sam ja 6 a osmica desetka itd.Ja zaista nisam nikog skemao niti sam imao nameru hteo sam vratiti pare i da ispadnem korektan al je brat skinuo sa balansa.Momak sto vec 2 dana skema tu po femu je blacklistan iz familije i izvinjavam se.Ali ja stv nisam nis uradio nego taj lik.....
sve se vidi u pov ovo je drugi pov
ne cujes se na povu uopste vidi se da pricas al na povu nema tvog audia

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu

Molim vas ispravite naslov zalbe i dostavite pov na kome se cuje vas glas. Format za ispravno popunjavanje zalbe pogledajte > OVDJE

Imate rok 12 sati

Top Bottom