Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

novak1009

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Filip
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6/10 sati
5. Vaš Diskord: @filip__27
6. Vaše Ingame ime: Filip Zon
7. Vaš ID: 8937

Dodatne informacije:

1.Lider za National Guard

2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Pa kao prvo, želim biti lider iz razloga što nikada pre nisam bio lider NG-a. Bio sam dosta puta HC u ostalim organizacijama, pa bih želeo da probam kako je voditi National Guard. U NG-u sam proveo dosta vremena, učestvovao u mnogim misijama i aktivnostima, i smatram da imam dovoljno iskustva da mogu da vodim organizaciju na pravi način.

2.2 National Guard bih želeo voditi zato što mislim da je NG jedna od najbitnijih organizacija na serveru. Imam dosta vremena provedenog u drzavnim organizacijama opcenito. Al odlucio sam da se prijavim za NG jer smatram da bez NG ni jedna organizacija nemoze funkcjonirati zboh prevoza muncije. Smatram da bi ja osobno kao lider to mogao dobro vidit i imati dobru komunikaciju sa ostalim organizacijama.

2.3 Takođe, smatram sebe sposobnim da vidim ovu organizaciju isto tako uz sebe imam odličan tim ljudi koji bi pomogli u toj ideji vođenja organizacije i smatram da sa mojim ljudima i samim sobom nebi imali nikakvih problema.

3.
Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1 Fokusirao bi se na zapošljavanje i samim time vršio bi regrutacije svakodnevo kako bi doveo što više ljudi u svoju organizaciju, Samim time RolePlay bi magao biti učestaliji. Primjetio sam da dosta prošlih lidera su imali problem sa ljudstvom i samim time njihove ideja za poboljšanje nisu uspjevale.

3.2 Kao lider odžavao bi evente za građane svakodnevno kako bi dobili bolju komunikacju za građanima. Isto tako vršio bi vježbe na području Nacionalne garde. Treningi bi se vršili sa ostalim State organizacijama. Svaki tjedan bi pokušali održati barem jednu vježbu.

3.3 Uz ovo sve što sam rekao dadao bi pošto i sami znate da u vojnoj bazi svi clanovi drzavih organizacija imaju pristup Bunkeru dogovorio bi sa GOV-om da se bitni sastanci održavaju tamo kako bi došlo do bolje RolePlay-a unutar same NG baze.

3.4 Imao bi posebne jedinice unutar vojne baze kao npr. Vojna policija, Kobre i Piloti koji bi poboljšali taj naš RolePlay. Kobre bi bile fokusiranje na bitne akcije poput pljački upada u vojnu bazu. Dok bi piloti letjeli iznad vojne baze i nadzirali kapije i same upade u vojnu bazu i davali informacije ostalim clanovima koji su na zemlji.

Rankovi:

30. General
29. General Potpolkovnik
28. Brigdni General
27. General Major
26. Polkovnik
25. Major
24. Kapetan
23. Narednik
22. Vodnik
21. Komandant Kobre
20. Komandant Vojne Policije