1. Vaše ime u RL: Milan
2. Vaše godine: 10
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7/10 sati
5. Vaš Diskord: @nie.lanmi
6. Vaše Ingame ime: Milan Verstapen
7. Vaš ID: 86965
2. Vaše godine: 10
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7/10 sati
5. Vaš Diskord: @nie.lanmi
6. Vaše Ingame ime: Milan Verstapen
7. Vaš ID: 86965
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1
Želim da se prijavim za lidera National Guard-a jer do sada nisam imao priliku da vodim ovu organizaciju, a smatram da sam kroz prethodno iskustvo stekao dovoljno znanja za tu poziciju. Bio sam više puta deo High Command-a u drugim državnim organizacijama, gde sam naučio kako funkcioniše vođenje ljudi, organizacija akcija i održavanje discipline.
2.2
National Guard smatram jednom od najvažnijih organizacija na serveru. Bez NG-a, druge državne organizacije ne bi mogle normalno da funkcionišu, posebno kada je reč o transportu i obezbeđenju municije. U državnim organizacijama sam proveo dosta vremena i upoznat sam sa načinom rada, ali sam odlučio da se prijavim baš za NG jer želim da doprinesem stabilnosti i boljoj saradnji između svih organizacija.
2.3
Smatram da posedujem sposobnost da pravilno organizujem tim, održim disciplinu i obezbedim kvalitetan RolePlay. Uz sebe imam nekoliko iskusnih i pouzdanih ljudi koji bi mi pomogli u vođenju organizacije. Verujem da bismo zajedno mogli podići NG na viši nivo aktivnosti i profesionalnosti.
3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1
Fokusirao bih se na redovne regrutacije kako bi organizacija imala dovoljan broj aktivnih članova. Smatram da je najveći problem u prethodnim mandatima bio manjak ljudstva, što je direktno uticalo na slabiju aktivnost i realizaciju planova.
3.2
Organizovao bih česte treninge unutar vojne baze, uključujući taktičke vežbe, reagovanje na upade i organizaciju konvoja. Takođe bih održavao zajedničke vežbe sa ostalim State organizacijama najmanje jednom nedeljno, kako bi se poboljšala koordinacija i komunikacija.
3.3
Predložio bih saradnju sa Vladom (GOV) da se važni sastanci državnih organizacija održavaju u bunkeru vojne baze. Na taj način bi se dodatno poboljšao RolePlay i značaj same National Guard organizacije.
3.4
Uveo bih posebne jedinice unutar NG-a kao što su:
- Vojna Policija – zadužena za red i disciplinu unutar baze
- Specijalna jedinica (Kobre) – reagovanje u visokorizičnim situacijama i upadima
- Vazdušna jedinica (Piloti) – nadzor baze i podrška tokom konvoja
Ove jedinice bi imale posebne zadatke i treninge kako bi RolePlay bio realističniji i ozbiljniji.
- Čistačica
- Vojni rok
- Kadet Lica koja su dosla samo za vojnu legitimaciju
- Vojnik na obuci
- Mlađi vojnik
- Vojnik
- Stariji vojnik
- Desetar Rank koji je potreban da bi se prijavio za bilo koju jedinicu
- Mlađi vodnik
- Vodnik
- Stariji vodnik
- Zastavnik