Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

milanpluxury

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Milan
2. Vaše godine: 10
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosječna aktivnost na dan: 7/10 sati
5. Vaš Diskord: @nie.lanmi
6. Vaše Ingame ime: Milan Verstapen
7. Vaš ID: 86965

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1

Želim da se prijavim za lidera National Guard-a jer do sada nisam imao priliku da vodim ovu organizaciju, a smatram da sam kroz prethodno iskustvo stekao dovoljno znanja za tu poziciju. Bio sam više puta deo High Command-a u drugim državnim organizacijama, gde sam naučio kako funkcioniše vođenje ljudi, organizacija akcija i održavanje discipline.

2.2

National Guard smatram jednom od najvažnijih organizacija na serveru. Bez NG-a, druge državne organizacije ne bi mogle normalno da funkcionišu, posebno kada je reč o transportu i obezbeđenju municije. U državnim organizacijama sam proveo dosta vremena i upoznat sam sa načinom rada, ali sam odlučio da se prijavim baš za NG jer želim da doprinesem stabilnosti i boljoj saradnji između svih organizacija.

2.3

Smatram da posedujem sposobnost da pravilno organizujem tim, održim disciplinu i obezbedim kvalitetan RolePlay. Uz sebe imam nekoliko iskusnih i pouzdanih ljudi koji bi mi pomogli u vođenju organizacije. Verujem da bismo zajedno mogli podići NG na viši nivo aktivnosti i profesionalnosti.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

3.1

Fokusirao bih se na redovne regrutacije kako bi organizacija imala dovoljan broj aktivnih članova. Smatram da je najveći problem u prethodnim mandatima bio manjak ljudstva, što je direktno uticalo na slabiju aktivnost i realizaciju planova.

3.2

Organizovao bih česte treninge unutar vojne baze, uključujući taktičke vežbe, reagovanje na upade i organizaciju konvoja. Takođe bih održavao zajedničke vežbe sa ostalim State organizacijama najmanje jednom nedeljno, kako bi se poboljšala koordinacija i komunikacija.

3.3

Predložio bih saradnju sa Vladom (GOV) da se važni sastanci državnih organizacija održavaju u bunkeru vojne baze. Na taj način bi se dodatno poboljšao RolePlay i značaj same National Guard organizacije.

3.4

Uveo bih posebne jedinice unutar NG-a kao što su:

• Vojna Policija – zadužena za red i disciplinu unutar baze​
  • Specijalna jedinica (Kobre) – reagovanje u visokorizičnim situacijama i upadima​
  • Vazdušna jedinica (Piloti) – nadzor baze i podrška tokom konvoja​

Ove jedinice bi imale posebne zadatke i treninge kako bi RolePlay bio realističniji i ozbiljniji.

1. Čistačica
  2. Vojni rok
  3. Kadet Lica koja su dosla samo za vojnu legitimaciju
  4. Vojnik na obuci
  5. Mlađi vojnik
  6. Vojnik
  7. Stariji vojnik
  8. Desetar Rank koji je potreban da bi se prijavio za bilo koju jedinicu
  9. Mlađi vodnik
  10. Vodnik
  11. Stariji vodnik
  12. Zastavnik
  13. Potporučnik
  14. Poručnik
  15. Kapetan
  16. Major
  17. Potpukovnik
  18. Pukovnik
  19. Brigadni general
  20. General-major
  21. General-potpukovnik
  22. General
  23. Komandant Vojne policije
  24. Komandant Specijalne jedinice
  25. Komandant Vazdušne jedinice
  26. Zamenik lidera
  27. Zamenik komandanta NG
  28. Načelnik Baze
  29. Zamenik generala
  30. General

milanpluxury

Player
Player
da dodam

Kodovi

10-1 Svi koji su na dužnosti moraju doći na liniju komandne točke (u barakama)
10-2 Negativno
10-3 zaustavljanje daljnjeg komuniciranja na radio!
10-4 Potvrđeno/Primljeno
10-5 Ponovi zadnji prijenos
10-6 Zanemari zadnji prijenos
10-7 Prijava pauze
10-8 Povratak sa pauze
10-10 Pucnjava u toku!
10-14 Specijalna uniforma
10-20 Trenutna lokacija
10-21 Stanje situacije
10-33 Potrebna hitna podrška!
10-99 Situacija završena
Status 1 Prijava na dužnost