1. Vaše ime IRL: Luka
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3+ sata dnevno
5. Vaš Discord: countach0
6. Vaše ingame ime: Bogdan Berlusconii
7. Vaš ID: 85548
1. Za koju poziciju aplicirate?
Apliciram za lidera SAHP organizacije.
2. Zašto želim biti lider ove organizacije?
Želim biti lider jer mi je rad u SAHP-u zanimljiv i smatram da ova organizacija može biti još aktivnija i organizovanija. Volim kada svako zna svoj zadatak i kada RP izgleda realno, a ne nasumično. Moj cilj je da SAHP bude prisutan na serveru kroz ozbiljan i kvalitetan rad.
Drugi razlog je to što volim raditi sa ljudima i održavati dobru atmosferu u ekipi. Smatram da lider treba pomoći članovima kada nešto ne znaju, ali i održavati red kada je to potrebno. Kada postoji poštovanje između članova, organizacija bolje funkcioniše.
Treći razlog je što sam aktivan i imam volju da se posvetim organizaciji. Trudio bih se da SAHP bude aktivan kroz patrole, kontrole i razne RP situacije, kako bi igra bila zanimljivija svima.
3. Plan za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Plan mi je da se više pažnje posveti organizaciji rada i komunikaciji između članova.
Patrole bi bile češće na glavnim putevima i mjestima gdje se najčešće dešavaju prekršaji.
Povremeno bi se organizovali punktovi i radarske kontrole kako bi RP bio realniji.
Novi članovi bi prošli kratko upoznavanje sa pravilima i načinom rada da bi se izbjegle greške.
Uveo bih jasan sistem upozorenja kako bi svi znali posljedice za kršenje pravila.
Radio bih na boljoj saradnji sa drugim državnim organizacijama radi kvalitetnijih zajedničkih akcija.
Takođe bih uveo jasan sistem činova kako bi svaki član znao svoj napredak i obaveze. Činovi bi bili raspoređeni od početnika do lidera, a napredovanje bi zavisilo od aktivnosti, ponašanja i kvaliteta RP-a.
Predloženi činovi u SAHP-u:
1. Cadet
2. Probni Policajac
3. Policajac I
4. Policajac II
5. Policajac III
6. Stariji Policajac
7. Saobraćajni Policajac
8. Patrolni Oficir I
9. Patrolni Oficir II
10. Patrolni Oficir III
11. Narednik I
12. Narednik II
13. Stariji Narednik
14. Zamjenik Vođe Smjene
15. Vođa Smjene
16. Inspektor I
17. Inspektor II
18. Stariji Inspektor
19. Detektiv I
20. Detektiv II
21. Komandir Patrole
22. Komandir Smjene
23. Kapetan I
24. Kapetan II
25. Major
26. Potpukovnik
27. Pukovnik
28. Pomoćnik Direktora
29. Zamjenik Direktora
30. Direktor SAHP-a
Moj cilj kao lidera
Cilj mi je da SAHP bude organizacija koja je aktivna, organizovana i poznata po dobrom i realnom RP-u, ali i po dobroj atmosferi među članovima.
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 3+ sata dnevno
5. Vaš Discord: countach0
6. Vaše ingame ime: Bogdan Berlusconii
7. Vaš ID: 85548
1. Za koju poziciju aplicirate?
Apliciram za lidera SAHP organizacije.
2. Zašto želim biti lider ove organizacije?
Želim biti lider jer mi je rad u SAHP-u zanimljiv i smatram da ova organizacija može biti još aktivnija i organizovanija. Volim kada svako zna svoj zadatak i kada RP izgleda realno, a ne nasumično. Moj cilj je da SAHP bude prisutan na serveru kroz ozbiljan i kvalitetan rad.
Drugi razlog je to što volim raditi sa ljudima i održavati dobru atmosferu u ekipi. Smatram da lider treba pomoći članovima kada nešto ne znaju, ali i održavati red kada je to potrebno. Kada postoji poštovanje između članova, organizacija bolje funkcioniše.
Treći razlog je što sam aktivan i imam volju da se posvetim organizaciji. Trudio bih se da SAHP bude aktivan kroz patrole, kontrole i razne RP situacije, kako bi igra bila zanimljivija svima.
3. Plan za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Plan mi je da se više pažnje posveti organizaciji rada i komunikaciji između članova.
Patrole bi bile češće na glavnim putevima i mjestima gdje se najčešće dešavaju prekršaji.
Povremeno bi se organizovali punktovi i radarske kontrole kako bi RP bio realniji.
Novi članovi bi prošli kratko upoznavanje sa pravilima i načinom rada da bi se izbjegle greške.
Uveo bih jasan sistem upozorenja kako bi svi znali posljedice za kršenje pravila.
Radio bih na boljoj saradnji sa drugim državnim organizacijama radi kvalitetnijih zajedničkih akcija.
Takođe bih uveo jasan sistem činova kako bi svaki član znao svoj napredak i obaveze. Činovi bi bili raspoređeni od početnika do lidera, a napredovanje bi zavisilo od aktivnosti, ponašanja i kvaliteta RP-a.
Predloženi činovi u SAHP-u:
1. Cadet
2. Probni Policajac
3. Policajac I
4. Policajac II
5. Policajac III
6. Stariji Policajac
7. Saobraćajni Policajac
8. Patrolni Oficir I
9. Patrolni Oficir II
10. Patrolni Oficir III
11. Narednik I
12. Narednik II
13. Stariji Narednik
14. Zamjenik Vođe Smjene
15. Vođa Smjene
16. Inspektor I
17. Inspektor II
18. Stariji Inspektor
19. Detektiv I
20. Detektiv II
21. Komandir Patrole
22. Komandir Smjene
23. Kapetan I
24. Kapetan II
25. Major
26. Potpukovnik
27. Pukovnik
28. Pomoćnik Direktora
29. Zamjenik Direktora
30. Direktor SAHP-a
Moj cilj kao lidera
Cilj mi je da SAHP bude organizacija koja je aktivna, organizovana i poznata po dobrom i realnom RP-u, ali i po dobroj atmosferi među članovima.