Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Damjan Ulemek

Player
Player
Naslov: Admin Aplikacija | IC Ime
Informacije

1. Vaše ime IRL:Damjan
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:
4. Od kada do kada ste inace ingame:14:00-21:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):7-8h
6. Vaš Discord:damzi_007
7. Vaše ingame ime:Damjan Mersi
8. Vaš ID:82100
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a:Crime

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-Dugo sam bio u državnim i kriminalnim organizacijama i odlično poznajem obe strane. Smatram da mogu biti izuzetno objektivan i hladne glave prilikom donošenja odluka. Želim da svoje znanje o pravilima servera primenim kako bih pomogao novim igračima da se snađu, ali i da osiguram da iskusniji igrači poštuju pravila fer-pleja.
2. Koje su vaše prednosti?
-Veoma sam smirena osoba i ne dopuštam da emocije utiču na moje odluke. Umem da saslušam obe strane u konfliktu i donesem nepristrasnu odluku zasnovanu isključivo na dokazima i pravilniku, bez obzira na to o kome se radi.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Ponekad imam problem sa tim što želim da pomognem svima odjednom, što može dovesti do toga da preuzmem previše ticketa u isto vreme. Međutim, svestan sam toga i učim kako da bolje organizujem prioritete kako bih svakom igraču pružio kvalitetnu pomoć bez žurbe.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-Potpuno sam svestan da pozicija administratora zahteva odricanje od RP života i spreman sam na taj korak. Proveo sam dovoljno vremena kao igrač, iskusio sam sve što server nudi kroz legalne i ilegalne organizacije, i sada osećam da je pravi trenutak da pređem na viši nivo. Moja motivacija više nije skupljanje novca ili automobila, već pomaganje zajednici i održavanje reda na serveru. Spreman sam da svoj fokus 100% prebacim na rad sa igračima i rešavanje ticketa.
5.Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis?
-Ne posedujem nijedan biznis ali kada bih posedovao bio pi spreman na to.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-Imam standardne dnevne obaveze (škola), ali sam svoj raspored već prilagodio tako da to ne utiče na moju aktivnost kao admina. Veoma sam disciplinovan sa vremenom i garantujem da ću svoje smene i dužnosti obavljati redovno i bez kašnjenja. Smatram da su stabilnost i dobra organizacija ključne za ovu poziciju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom