Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
84007
Players nickname
Ovior
Administrators nickname
Peki Marocco
Date
Feb 17, 2026
Time
00
Proofs
https://youtu.be/qXYbyxXFsns?si=FxQIjL9ClRvVdRSM

Ovior Matrix

Player
Player
Ja kradem kola zovem ga da ga pitam dal mogu u green zonu da kempam kad kradem kola on je rekao ne i odmah sam krenuo van zelene zone i stao sam jednu sekundu da kazem drugu da me prati da me cuva i samo odjednom u sred kradje me je posalo a ja ga lepo pitao a lik sto me je pratio sto su njegova kola njega nije posalo za cr a celo vreme me lik udara imam dokaz od druga kad se spustila visa i kad sam pitao posle toga 1 sec sam stao da kazem drugu da me prati

Ovior Matrix

Player
Player
Ja kradem kola zovem ga da ga pitam dal mogu u green zonu da kempam kad kradem kola on je rekao ne i odmah sam krenuo van zelene zone i stao sam jednu sekundu da kazem drugu da me prati da me cuva i samo odjednom u sred kradje me je posalo a ja ga lepo pitao a lik sto me je pratio sto su njegova kola njega nije posalo za cr a celo vreme me lik udara imam dokaz od druga kad se spustila visa i kad sam pitao posle toga 1 sec sam stao da kazem drugu da me prati
Ja sam mogao lepo da ostanem u green zonu i da krsim pravila a ja sam lepo pozvao admina i pitao ga a on me je posle poslao u demorgan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom