Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Pogresno donesena odluka I Sake Bukvaa

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65851
Players nickname
Diego Mejbi
Administrators nickname
Sake Bukvaa
Date
Feb 17, 2026
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1263377/

Mejbi

Player
Player
Žalim se na admina Sake Bukvaa.

Razlog:

1. Kako je moguće da je pregledao video od 4 minuta u jednoj minuti i odmah donio odluku.?
2. Žalbe od jutros stoje a moja je već donesena odluka u jednoj minuti. Zanimljivo.....
3. ID 48221 je bio učesnik u raid-u i znao je da je lice kojeg je hapsio bio na tom raid-u.
4. ID 48221 zašto nije kažnjen za njegovo ponašanje a nema biografiju (vređanje dok je u službenoj opremi)?
5. ID 58174 igrač mi je bio odbrojao jednom i ispoštovao sam zahtjev i ako nisam bio u dvorištu.
6. ID 58174 nakon jednog brojanja vraćam se u dvorište da pružim prvu pomoć svojima ali ovaj me svejedno ubije bez da nešto kaže.
7. Među prvim brojanjem i mojim ubistvom je ubica također napustio dvorište i posle me ubio bez navedenog razloga.

Moliću da se ova žalba još jednom detaljno pregleda jer mislim da je donešena pogrešna odluka administratora.

Hvala na čitanju.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno , ni u prvoj ni u drugoj situaciji nisi od pocetka do kraja , mjenjas situacije na POV-u ovo ovako ne moze , bilo ko ako ima POV od pocetka do kraja neka kreira sa tim povom zalbu na igrace gdje mogu da vidim odnosno admini gdje mogu da vide kako je pocelo ko je kome brojao i sl

Status
Not open for further replies.
Top Bottom