Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Licna biografija | Corleon Hernadez 81356

roki55

Player
Player
Ime: Corleon Hernadez 81356
Pol: Muško
Starost: 23
Rasa: Bijelac
Nacionalnost: Srb
Mesto rođenja: Winewood
Otac: Diego Hernadez
Majka: Denia Hernadez
Pol: Muško
Težina: 97
Visina: 187
Boja očiju: plava
Boja kose: crna
Tetovaže: ne
Prednosti: spretan,snazan
Slabost: lako nerviranje

Životna priča 200+ rijeci

Ja sam Corleon Hernandez. Odrastao sam u mirnijem dijelu grada gdje sam još kao dijete naučio šta znači disciplina i odgovornost. Moj otac je bio lovac i od njega sam prvi put naučio kako se pravilno i sigurno rukuje oružjem. Nije me učio samo preciznosti, nego i strpljenju – govorio mi je da je važnije znati kada ne pucati nego kada povući okidač.
Kroz godine sam razvijao smirenost i kontrolu pod pritiskom. Nikada nisam bio osoba koja reaguje impulsivno. Uvijek prvo procijenim situaciju, razmislim o posljedicama i tek onda djelujem. Nakon punoljetstva završio sam više kurseva za profesionalno rukovanje vatrenim oružjem, gdje sam usavršio preciznost na većim udaljenostima, procjenu mete i rad u timskim operacijama.
Radio sam kao privatno obezbjeđenje, gdje sam često bio zadužen za nadzor sa strateških i udaljenih pozicija. Moj zadatak nije bio praviti haos, nego osigurati sigurnost tima i kontrolu situacije bez ugrožavanja civila. Snajper za mene nije sredstvo za pokazivanje sile, već alat koji zahtijeva maksimalnu koncentraciju, odgovornost i hladnu glavu.
Vjerujem da su strpljenje, disciplina i poštovanje pravila ono što me izdvaja. Ako mi bude odobreno nošenje snajpera, koristit ću ga isključivo taktički, odgovorno i u skladu sa pravilima servera, bez zloupotrebe i nepotrebnog rizika.

Ishodi:
1- Corleon moze koristiti snajper u RP situacijama gdje je potreban nadzor za udaljenost
2- Corleon moze ciljati i pratiti neprijatelje s udaljenosti
3- Corleon moze učestvovati u u misijama 2v1 ili vise
4- Corleon moze preuzeti kontrolu nad polozajem i snajperom
5- Corleon moze zamijeniti snajper s drugim oruzijem u toku RP situacije
itd...

Top Bottom