Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57786
Players nickname
Lee Nevoljaa
Administrators nickname
Refko Navaroo
Date
Feb 18, 2026
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/6aHdcpL

Gabrijel Aquila

Player
Player
Poštovana administracijo, javljam se povodom ban koji sam dobio jucer, ja se stvarno ispricavam nije mi bila namjera nanesti nikakvu stetu ni na server ni na ikoga, ja ako sam napravio treci account ja se stvarno toga ne sjecam i nije mi ga bila namjera napraviti ako ga jesam napravio, ovim putem bi vas zamolio za unban mogu obecati da se takve stvari nece dogadati te pristajem na to da mi se blokiraju twinkovi i da mi se uradi moneywipe samo da mogu nastaviti svoj RP na mainu, jos jednom ispricavam se na svemu nije mi stvarno bila namjera nista lose uciniti. U privitku cu ostaviti slike mog social kluba i steama na kojima igram gta sto se moze i vidjeti na slici steama i moze se vidjeti da sam zadnji put igra jucer, zovem se MivkeJr na oba profila i to mi je prvobitno ime i nikad ga nisam mijenjao niti sam mjenjao profile. toliko od mene ja bih vas samo molio za jos jednu sansu pristajem na bilo kakve sankcije.

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nije tacna informacija za prvobitno ime Social CLuba na kom je nalog kreiran

Status
Not open for further replies.
Top Bottom