Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected unban appeal for helping ban evade/Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78157
Players nickname
Leo Castel
Administrators nickname
aldin verstapen
Date
Feb 8, 2026
Time
00:00
Proofs
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

jovan1234

Player
Player
Poštovani admini

Pišem vam kako bih se iskreno izvinio zbog prekršaja zbog kojeg sam banovan, konkretno zbog „helping ban evade“. Svestan sam da sam napravio grešku i da je moje ponašanje bilo protivno pravilima zajednice.

U tom trenutku nisam dovoljno razmišljao o posledicama svojih postupaka. Sada u potpunosti razumem zašto je ovo pravilo važno i prihvatam punu odgovornost za ono što sam uradio. Nije mi bila namera da zaobiđem sistem ili da narušim rad admina, ali shvatam da to ne opravdava moj postupak.

Ovu situaciju shvatam kao ozbiljnu lekciju. Pročitao sam pravila ponovo i mogu da obećam da se ovakva greška više neće ponoviti. Zaista cenim ovu zajednicu i voleo bih da dobijem još jednu priliku da budem korektan i pozitivan član.

Hvala vam na vremenu i razmatranju mog zahteva. Spreman sam da prihvatim bilo kakve uslove ili probni period ukoliko smatrate da je to potrebno.
A isto tako i danas mi je rodjendan pa ako to moze biti iznanadjenje za moj rodjendan.
Srdačan pozdrav,
Leo Castel

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Forum kaznjen za Spam , odgovor je dat vise puta da kazna nece biti skinuta

Status
Not open for further replies.
Top Bottom