Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Jovan Jovevski

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Jovan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 13:15 do 2:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-10 sati
6. Vaš Discord: jovan20078
7. Vaše ingame ime: Dragan Momcilov
8. Vaš ID: 86660
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: prijavljujem se za ozbiljnost i autoritet

1. Zašto želite postati admin?

Želim postati administrator zato što volim ovaj server i želim pomoći da RolePlay bude kvalitetniji i realniji. Smatram da imam dovoljno iskustva i znanja da mogu pomoći igračima, rješavati probleme i održavati red. Takođe želim doprinijeti zajednici i biti dio tima koji čuva server od pravljenja haosa i kršenja pravila.

2. Koje su vaše prednosti?

Moje prednosti su dobra komunikacija, smirenost u stresnim situacijama i ozbiljan pristup obavezama. Brzo učim, aktivan sam i uvijek gledam da budem fer prema svima. Takođe imam strpljenja da objasnim igračima pravila i pomognem kad god je potrebno.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Moja slabost je što ponekad previše razmišljam o situaciji da bih donio najbolju odluku, jer želim da sve bude pravedno. Takođe nekad znam biti previše ozbiljan, ali smatram da je to važno za administraciju jer treba držati red i disciplinu.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?

Da, spreman sam napustiti RP život i preuzeti odgovornost administratora. Svjestan sam da administracija traži ozbiljnost i da je prioritet pomaganje serveru, a ne lični RP.

5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)

Da, spreman sam prodati svoj biznis ukoliko budem primljen u administraciju. Razumijem pravila i prihvatam da administratori moraju biti neutralni i bez ikakve prednosti.

6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?

Ne, trenutno nemam nikakav IRL problem koji bi me spriječio da budem aktivan. Imam dovoljno slobodnog vremena i mogu biti redovan na serveru, kao i odazivati se na obaveze administracije.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom