Informacije
Vaše ime IRL: Jovan
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Od kada do kada ste inače ingame: Radnim danima od 15:00 do 22:00 vikendom i duže
Prosječna aktivnost po danu: 5 do 7 sati
Vaš Discord: jovannnnnnnnnnn.
Vaše ingame ime: Jovan Rosi
Vaš ID: 85389
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
Zašto želite postati admin
Želim postati admin jer sam često na serveru i želim pomoći da sve ide kako treba. Znam pravila i trudim se da budem pošten prema svima.
Koje su vaše prednosti
Smiren sam i ne pravim probleme. Saslušam obje strane prije odluke i ozbiljno shvatam obaveze. Brzo učim i lako se prilagođavam novim situacijama.
Koje su vaše najveće slabosti
Nekad sam previše blag ali radim na tome da budem odlučniji. Takođe nekad previše vjerujem ljudima.
Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin
Da spreman sam.
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis
Nemam biznis.
Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni tu ovom trenutku
Imam školu ujutro ali poslije škole sam redovno aktivan.
Vaše ime IRL: Jovan
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT +1
Od kada do kada ste inače ingame: Radnim danima od 15:00 do 22:00 vikendom i duže
Prosječna aktivnost po danu: 5 do 7 sati
Vaš Discord: jovannnnnnnnnnn.
Vaše ingame ime: Jovan Rosi
Vaš ID: 85389
Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije
Zašto želite postati admin
Želim postati admin jer sam često na serveru i želim pomoći da sve ide kako treba. Znam pravila i trudim se da budem pošten prema svima.
Koje su vaše prednosti
Smiren sam i ne pravim probleme. Saslušam obje strane prije odluke i ozbiljno shvatam obaveze. Brzo učim i lako se prilagođavam novim situacijama.
Koje su vaše najveće slabosti
Nekad sam previše blag ali radim na tome da budem odlučniji. Takođe nekad previše vjerujem ljudima.
Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin
Da spreman sam.
Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis
Nemam biznis.
Da li postoji neki IRL problem koji vas sprječava da budete aktivni tu ovom trenutku
Imam školu ujutro ali poslije škole sam redovno aktivan.