Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

James_Ivanov

The Saiyan
Player
Vaše ime IRL: Nikola
Vaše godine: 19
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4+ sati
Vaš Discord: dereineeinzigex
Vaše ingame ime: James Ivanov
Vaš ID: 72887

Dodatne informacije

Lider za..... FIB,

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem),

2.1 Želim imat mogućnost da nazovem FIB mojom organizacijom.

2.2 Od kako sam uso na Server prosle Godine, bio sam samo u State-u, i sad imam želju da vodim State kao Lider FIB-a.

2.3 Nakon što sam bio Zamjenik u GOV-u, odlučio sam da želim voditi vlastitu organizaciju. Želim da zaposlenici imaju najbolje iskustvo, a uz to ću implementirati više realizma za članove FIB-a. Pobrinut ću se da FIB ostane u dobrim odnosima sa svim ostalim državnim organizacijama.

Vasi savjeti za poboljsanje RolePlay razine u organizaciji,

3.1 Želim učiniti proces obuke i interne propise realističnijima i proširiti ih. Na primjer, učiniti obuku duljom i težom kako bi se osiguralo da agenti budu pravilno obučeni. Potpuni profesionalizam. Pokušat ću uvijek imati barem nekoliko HC-a prisutno u FIB HQ-u da mogu uvjek pomći građanima i drugim drzavnim organizacijama.

3.2 Dobre taktike su ključne za uspješan dovršetak misija. Iz tog razliga ćemo dodati par puta tjedno treninge sa drugim organizacijama. Na primjer, lažni NG raid, Obrana nosača, obrana banke, talacke, rasprava o taktikama itd... To će dovesti do većeg broja uhićenja i više interakcija među igračima. Sto vise takvih interakcije između igraca, to ce biti više realnog RP-a.

3.3 Planiram davat ogromne bonuse i promocije dobrim agentima. To će biti tjedna stvar, gdje ako agent obavi puno uhićenja, zapljena kanabisa, traženje kriminalaca, izvršava naloge, dobre aktivnosti unutar organizacije itd.... To će dovesti sve više i više igrača u moju organizaciju, a s tim dolazi i više RP-a jel imamo više mogučnosti.

3.4 Gledat će mo da uvedemo tjedne provjere nasih agenata kroz Internal Affairs odjeljenje, dje ce određeni clanovi FIB-a imati pravo na dnevnoj nazi pretrazivati naše ljude, pretraživati ih na Tabletu, pregledavati license... To će osigurat da Unutrašnje kontrole nikad nebudu problem, jel mi sami znamo da su naši agenti čisti.

3.5 Maksimalna podrska ne samo sa ljudstvom, nego sa idejama... za poboljšanje grada.

Rankovi u FIB-u:

1 Suspended
12 Junior Agent
14 Field Agent
15 Senor Agent
16 Special Agent
17 Senior Special Agent
18 Elite Agent
19 Elite Senior Special Agen
t
20 Black Ops Agent
21 Secret Agent

22 Executive Agent
23 Supervisor of Department
24 00 Agent
25 Deputy Head of Department
26 Head of Department
27 00 Handler
28 Chief of Staff
29 FIB | Deputy Director
30 FIB | Director

Opis rankova:

Director [Lider],
Deputy Director [Zamjenici],
Chief of Staff [izvršna vođa odjeljenja],
00 Handler [Vođa 00 jedinice, Glava za Skupljanje dokaza u saradnji sa ostalim Jedinicama],
Head of Department [Glava Jedinice],
Deputy Head of Department [Zamjenik Glavi Jedinica],
00 Agent [Elitni Agent koji se dokazo da zasluzuje poziciju],
Supervisor of Department [HC Jedinice, izabran od Glave ili Zamjenika Jedinice],
Ostali su Agenti u FIB-u

Top Bottom