Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Andelko Bakowski

♙ Procesing... ♛
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Anđelo
Vaše godine: 18
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4-8h
Vaš Discord: .andelko
Vaše ingame ime: Andelko Bakowski
Vaš ID: 28281

Dodatne informacije

Lider za: Federal Investigation Bureau (FIB)

Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije?

1. Dugo igram na ovom projektu i vecinu vremena provedeno u drzavnim organizacijama proveo sam u FIB-u.

2. Prosao sam sve drzavne organizacije (SAHP,NG,LSPD,GOV,FIB) i u svakoj sam davao maximum da pomognem svim clanovima da budu sto bolji odnosi i da bolje fukcionise organizacija.

3. U FIB sam prosao sve dogadaje, situacije i rankove i siguran sam da cu se u ulozi direktora najbolje snacI.

Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Prvo bih uveo dosta izmena u rankovima, dodao bih nove jedinice, cinove i dosta novih stvari koje nisu videne do sad kako bi ljudima bilo zanimljivije u organizaciji.

Ne bih tolerisao svadanje izmedju kolega mislim da je to najbitnija stavka za dobar uspjeh jer.

Naravno i odnos izmedu kolega i gradana bi morao biti na profesionalnom nivou.

Toxicnost ne bih tolerisao i kaznjavao bih najstrozijom merom.

Svi bi bili ispitani te ne bi se moglo lako uci u FIB zato jer se mora imati neko predznanje.

Potrudit cemo se da i se manji rankovi ne dosaduju da napravimo da i njima bude zanimljivo.

Izgradio bih dobar odnos sa svim organizacijama jer mislim da je to vrlo bitno za buducnost kriminala u gradu.

Uvjek bi saslusao,posavetovao nekog kolegu ne bitno koji je cin, bio bih uvjek dostupan za sva pitanja.

Svaka jedinica bi imala svoju funkciju koju mora da obavlja i za koju bi morao bit strucno obucen.

Pokusali bi s nase strane povecati roleplay medu organizacijama na dogadajima npr.(talacka,dousnik,podmornica), smatram da se danas roleplay svodi na samo par stvari, pokusao bih ubacit neke stvari koje su zaboravljene npr. (bolnicar preglava taoca, realisticnije pregovaranje).

Naravno potrudit cemo se smanjit stopu kriminala u gradu radeci aktivne patrole svakodnevno, skupljanje dokaza,racije.

Ne znam kad je zadnji put videna racija na familiju, Smatram da je taj dio dosta izostavljen u zadnje vrijeme te bih nasao ljude koji ce izdvojit vrijeme samo za to.

Hvala na citanju aplikacije, sretno svima. LP.
Andelko bakowski ♟️

Top Bottom