Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Ajnur Bulgarrii

Player
Player
Vaše ime IRL: Ajnur
Vaše godine: 17
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 3–7 sati
Vaš Discord: ajnur_56_55695
Vaše in-game ime: Ajnur Bulgarrii
Vaš ID: 68581
Lider za: Federal Bureau of Investigation (FIB)

2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije?

2.1Dosta sam na ovom projektu, svo svoje vreme sam proveo u STATE organizacijama (SAHP,NG,LSPD,GOV,FIB).

2.2Imam iskustvo u vodjenju organizacije (LSPD,dva uspjesna mandata) i smatram da je FIB jedan korak vise.

2.3 Od kad igram na serveru prosao sam sve cinove od nizih do najvisih,te imam predznanje i iskustvo za vodjenje ove organizacije.

3.Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Toksicnost unutar organizacije bi bila strogo zabranjena pokusao bih da svakom clanu org udovoljim koliko god mogu.

Saradjivali bi sa ostalim clanovima drzavnih organizacija jer je to kljucan faktor Za ulazak u FIB bi bilo potrebno neko predznanje, samim tim ispitivanja za ulazak u FIB bi bila teza.

Ja kao direktor bio bih uvijek dostupan za pitanja ili predolge od ostalih kolega nebitno na cin.

U zadnje vreme nisam video ni jednu raciju na familiju, smatram da je taj deo izostavljen i potrudicu se da to ne bude tako.
Smatram da jedan od najbitnijih cinova kao sto su 00 Agent potpuno zapostavljeni zadnjih meseci, potrudit cu se da 00 Agent bude kao sto je nekad bio.

Prvenstveno zelim da minimalno jednom, do dva puta nedeljno organizujemo sastanak svih državnih organizacija radi lekse komunikacije i saradnje.

Najpre bih zeleo da se najmanje jednom, a ako bude potrebe i dva puta nedeljno da se organizuje sastanak svih drzavnih org. u cilju unapredjenja komunikacije i jacanja medjusobne saradnje.

FIB Rankovi (30–1)

30 – Director
29 – Deputy Director
28 – Assistant Director
27 – 00 Agent Commander
26 – Senior 00 Agent
25 – 00 Agent
24 – Chief of Staff
23 – Head of Department
22 – Deputy Head of Department
21 – Special Agent in Charge
20 – Assistant Special Agent in Charge