Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23121
Players nickname
Rastko Cash
Administrators nickname
Niko Salamance
Date
Feb 18, 2026
Time
00:00
Proofs
https://prnt.sc/O42GXhnoOG10

Rust Cashh

Player
Player
Pozdrav,
18.2.2026 sam dobio ban za G.P. 1.1x2 oko 00:00,
Nisam se prijavljivao ni za admine ni za lidera neke organizacije ovakav problem sam imao jos od ranije(2023) pravio sam zalbe na forumu upucene Muji i Abrahamu, Mujo mi je odgovorio na te zalbe, posto smo drug i ja tek krenuli da igramo na serveru nisu nam bas bila jasna neka pravila i nismo znali da ne smemo da koristimo isti epic games acc sa istim social clubom te nam je Muja izasao u susret, objasnio nam to pravilo i prihvatio nase dve zalbe.
Approved - G.P. 1.1 | Mujo Simba
Javili smo mu se na discord kako bi zauvek resili taj problem
Drug je nastavio da igra na acc Rust_420 social clubu, a ja sam nastavio da igram na BRADZAJA kao sto se moze videti na slici. Danas kada sam hteo da proverim na kom sam social clubu ulogovan video sam da nisam ni jednom sto moze znaciti da mi se odlogovao ali sam ja idalje mogao da igram na serveru bez toga, mozda se tu nesto pomesalo i izbacilo vam u logovima kao da sam na nekom drugom acc-u ja svoj nalog nikome nisam davao i imam 2FA na svom nalogu sto znaci da niko ne moze uci bez koda koji se menja na par minuta. Takodje samo bih zeleo da dodam da se ID 23121 smatra kao Main a ne Twink zbog ranijih problema.

Hvala Vam unapred, nadam se najboljem!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom