Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Mile Bucojevic

Player
Player
Vaše ime IRL: Sava
Vaše godine: 15
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 6–7 sati
Vaš Discord: mile1312.
Vaše in-game ime: Mile Bucojevic
Vaš ID: 16193

Lider za: Lider za: Federal Investigation Bureau (FIB)
-Od pocetka servera sam u STATE organizacijama tako da imam znanje i iskustvo za poziciju Lidera.

- Imam velikog iskustva u FIB-u proveo sam u njemu dosta vremena i saradjivajuci sa dosta lidera i samim tim stekao dosta znanja.

-Imam dobru sposobnost da vodim I moje znanje bih preneo na druge kolege i pruzio im svu potrebnu podrsku za vrsenje duznosti u FIB-u.

-Znam kako funkcijonisu druge drzavne oranizacije u kojima sam i sam bio (GOV, LSPD, FIB,SAHP, EMS)

samim tim bih se angazovao da se sto bolje uskladimo i da napravimo dobru saradnju sa ostalim organizacijama.

-Nikad nisam bio lider, ali sam sam proveo dosta vremena sa iskusnim ljudima, ucili su me sta da radim i kako da radim ispravno te mislim da bi sa ljudima koje imam ostvario velike uspehe u ovoj organizaciji

-Imam veliku zelju da se isprobam u liderstvu i voleo bih da to bude FIB.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Toksicnost izmedju clanova ne bih tolerisao, uvek bi resavao konflikte izmedju clanova u organizaciji jer je to kljuc u vodjenju uspesne organizacije

Saradjivali bi smo sa drugim drzavnim frakcijama kako bi razvili komunijaciju i saradnju izmedju organizacija

Za posao u FIB bilo bi potrebno da aplikanti prodju razna ispitivanja i testove, samim tim bi ulaz u FIB bio tezi u odnosu na druge drzavne frakcije.

Svakom zaposleniku bih pomogao koliko god mogu, uvek cu biti otvoren za pitanja ako je bilo kom clanu potrebna pomoc

U poslednje vreme nikako nije bilo racija na familiju, zeleo bih da promenim to u mom FIB-u

Prvenstveno hteo bih da barem jedanput nedeljno,organizujemo sastanak svih drzavnih organizacija kako bismo uspostavili medjusobnu saradnju izmedju organizacija

Uveo bih neke jedinice kao sto su MOSSAD, DEA i HRT (Hostage Rescue Team)

Jedinica DEA predstavlja specijalizovanu federalnu agenciju za borbu protiv trgovine narkoticima i organizovanog narko-kriminala.

Formiranjem jedinice DEA obezbedjuje se:
Suzbijanje trgovine narkoticima,Istrage i razbijanje mreza koje se bave proizvodnjom, distribucijom i krijumcarenjem opojnih droga.

Medjunarodna saradnja,Koordinacija sa stranim bezbednosnim sluzbama radi pracenja medjunarodnih narko-kartela.

Tajne operacije.Sprovodjenje prikrivenih istraga u cilju identifikacije i procesuiranja organizovanih kriminalnih grupa.

Jedinica Hostage Rescue Team (HRT) je elitna takticka jedinica u okviru FIB-a, specijalizovana za najopasnije krizne talacke situacije.

Uvodjenjem jedinice Hostage Rescue Team obezbedjuje se

Resavanje talackih kriza: planiranje i izvodjenje operacija oslobadjanja talaca uz maksimalnu bezbednost civila.

Borba protiv terorizma: neutralisanje visokorizicnih pretnji i podrska antiteroristickim operacijama.

Visokorizicna hapsenja: izvodjenje operacija protiv naoruzanih i opasnih osumnjicenih.

Specijalne takticke operacije: intervencije u slozenim urbanim i ruralnim uslovima.

Jedinica MOSSAD predstavlja nacionalnu obavestajnu agenciju, fokusiranu na medjunarodne obavestajne operacije i ocuvanje bezbednosti drzave.

Uvodjenjem jedinice MOSSAD.

Prikupljanje obavestajnih podataka: identifikacija bezbednosnih pretnji kroz medjunarodne operacije.

Antiteroristicke aktivnosti: prevencija i neutralizacija teroristickih mreza.

Strateska analiza rizika: procena bezbednosnih izazova i predlaganje preventivnih mera.

Specijalne operacije u inostranstvu: delovanje u cilju zastite nacionalnih interesa.

Top Bottom