Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Player
Informacije

Vaše ime IRL: Nikola
Vaše godine: 19
Vremenska zona: GMT+1
Prosjek online po danu: 4-6h
Vaš Discord: _tocke_15
Vaše ingame ime: Nikola Luther
Vaš ID: 12240

Dodatne informacije

1. Lider za Los Santos Police Department (LSPD)

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

Tokom svog vremena na serveru bio sam deo više State organizacija gde sam uglavnom bio visoka komanda, uključujući i pozicije zamenika. To mi je omogućilo da naučim kako funkcioniše sistem komandovanja, donošenja odluka i rešavanja konflikata unutar organizacije. Smatram da imam dovoljno zrelosti i iskustva da preuzmem kompletnu odgovornost za jednu od najvažnijih state organizacija na serveru.

LSPD mora da funkcioniše kao dobro organizovan i disciplinovan sistem. Moj cilj nije samo popuniti roster, već napraviti tim ljudi koji znaju svoja zaduženja, poštuju hijerarhiju i razumeju ozbiljnost svoje uloge. Planiram da uvedem jasnu podelu sektora, redovne provere rada članova i aktivnu komunikaciju sa High Command timom kako bi organizacija radila bez zastoja i unutrašnjih tenzija.

Policija mora da bude simbol reda i sigurnosti. Fokusirao bih se na profesionalan pristup prema civilima i kriminalnim organizacijama, bez nepotrebnih konflikata i bez zloupotrebe ovlašćenja. Smatram da LSPD treba da bude primer ostalim organizacijama po ponašanju, ozbiljnosti i kvalitetu .

3. Moj savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji

Planiram da uvedem detaljnije obuke za nove članove, uključujući praktične scenarije poput policijskih kontrola, talačkih situacija i patrolnih procedura. Svaki član mora razumeti ne samo komande, već i razlog iza njih. State organizacije moraju funkcionisati kao jedinstven sistem. Nesuglasice između lidera i organizacija štete celokupnom State-u. Kao lider bih radio na otvorenoj komunikaciji sa ostalim state liderima, uz redovne sastanke i dogovore oko zajedničkih akcija. Na terenu mora postojati jasna komanda i međusobno uvažavanje. Svaki vid korupcije, favorizovanja ili kršenja pravila biće sankcionisan bez izuzetaka. Neću dozvoliti da lični odnosi utiču na donošenje odluka. Transparentnost i odgovornost biće prioritet, a svaki član mora biti svestan posledica svojih postupaka.

4. Rankovi unutrar organizacije i kodove

30. Načelnik
29. Zamjenik Načelnika
28. Pomoćnik Načelnika
27. Kapetan Policije
26. Narednik Policije
25. Komandant SAJ
24. Komandir UKP
23. Glavni Inspektor
22. Zamenik Komandanta SAJ
21. Zamenik Komandira UKP
20. Zamenik Glavnog Inspektora
19. Vodja Patrole
18. Zamenik Vodja Patrole
17. Suprevizor SAJ
16. Suprevizor UKP
15. Instruktor Obuke
14. Pripadnik SAJ
13. Pripadnik UKP
12. Kadet SAJ
11. Kadet UKP
10. Veteran
9. Viši inspektor
8. Inspektor
7. Mladi inspektor
6. Viši policajac
5. Policajac
4. Mlađi policajac
3. Kadet
2. Policajac na obuci
1. Suspend

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

10-1: Poziv nazad u bazu
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na radio
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Odjava s dužnosti
10-8: Prijava na dužnost
10-10: Pucnjava
10-12: Situacija sa taocima
10-14: Specijalna uniforma
10-20: Lokacija
10-21: Stanje
10-33: Potrebna podrska na lokaciji
10-99: Situacija resena, vratite se na raniju radnju

Kodovi za prijavu/odjavu patrole
Prijavu: Status 1 ( Poslednja 3 slova registarske tablice na automobilu+zadnji broj ) ( Vasa znacka + znacka kolege pored vas ) Pr. Status 1 POL4 104 + 106
Odjavu: Status 2 ( Poslednja 3 slova registarske tablice na automobilu+zadnji broj ) ( Vasa znacka + znacka kolege pored vas ) Pr. Status 2 POL4 104 + 106

Smatram da LSPD zaslužuje lidera koji će biti prisutan, dosledan i pravedan. Spreman sam da uložim vreme, trud i energiju kako bi organizacija radila stabilno, profesionalno i bez unutrašnjih problema.

Hvala na izdvojenom vremenu i želim sreću svim kandidatima!!!

Top Bottom