Osnovne informacije:
1.Lider za: Los Santos Police Department(LSPD)
2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
2.1 Ova organizacija zahtjeva ozbiljnost i kvalitetu koju ja imam, prethodno sam bio lider SAHP-a i završio oba mandata uspiješno to mi daje veliko iskustvo kao i dugotrajni boravak u ovoj organizaciji, imam veliko iskustvo u svakoj state organizaciji te bi se oko ove organizacije potrudio i nastojao bih da organizacija izgleda kao SAHP kada sam ga prethodno vodio
2.2 Želim biti lider ove organizacije jer znam kako da održim rad i disciplinu u organizaciji te da svi moji zaposleni budu sretni i zadovolji u organizaciji, te uvijekk nastojim spriječiti svaku vrstu incidenta između ljudi u organizaciji i drugih organizacija
2.3 Svaka state organizacija mora biti usko povezana s drugim state organizacijama i imati dobre odnose s njima to bih ostvario kroz redovne sastanke sa liderima i zamjenicima ostalih organizacija kako bih znao njihove stavove i mišljenja, održavao bih redovne koordinirane akcije sa drugim organizacijama kako bi sve organizacije zajedno dobro funkcionirale
3.Savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Prije svega bi uveo redovne treninge i vježbe s drugim organizacijama poput: SAHP-a, FIB-a,GOV-a,NG-a. Vježbe bi se odvijale na teritoriji Vojne baze u koordinaciji sa generalom, smatram da je ovo kljucna stvar kako nebi dolazilo do nesporazuma tokom kriznih situacija i specijalnih operacija. Na tim treninzima bi se vježbale sve moguće situacije u kojima se službenici mogu zateći prilikom obavljanja dužnosti, kao npr.: pljačka prodavnice, talačka situacija, potjere, pokušaj atentata na čelnike drugih organizacija.
3.2 Uspostavljanje jasnog sustava rada odmah na početku,po početku mandata upoznao bih sve radnike sa načinom rada i sa pravilima kojih se trebaju držati, nagrađivao bih radnike svakodnevno za njihov trud te bi davao nagradu za najboljeg radnika tjedna što bi potaklo sve zaposlenike
da se još više trude. Smatram da je ovo bitno kako nebi dolazilo do eskalacija ili sukoba između zaposlenih a bonusi bi poticali sve zaposlene na rad i drzali bi ih zadovoljnima.
3.3 Redovne regulacije brzine u gradu, s guvernerom bih se dogovorio da se u gradu postave kontrolne točke za provjeru brzine kao i lokacije na kojima će biti patrole koje će biti spremne u svakom trenutku reagirati na poziv
3.4 Redovna interakcija s građanima kroz različite događaje i aktivnosti jer nam je prije sve najvažnije da kao državna organizacija imamo što bolje odnose s građanima, samim time bi stopa kriminala u gradu bila smanjena jer bi ljudi bili obzirniji i pažljiviji u prometu
4.Kriterijum:
Minimalno 15 god OOC
Minimalno 7 godina u gradu
Čist dosije
Bez tetovaža na vidljivim mjestima kao što su: lice i šake
Posjedovanje: vozačka dozvola, dozvola za nošenje oružja, vojna legitimacija i zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Trud i želja za radom
Poštivanje svih ostalih kolega
5.Stvari koje bih dodao:
Dodao bih posebno ispitivanje koje bi morao proći svaki zaposlenik koji želi postati član HC-a, ovime bih osigurao da su HC ljudi koji su sposobni za obavljanje tih dužnosti i da su to ljudi koji poznaju pravila i protokole za svaku akciju
Dodao bih poseban sektor za unutrašnju kontrolu to bi bilo nekoliko članova HC-a (27/28 čin) koji bi nakon svake akcije povezane sa zapljenom droge ili oružja pretresli sve članove kako bi bili sigurni da nitko nije korumpiran ili da ne posjeduje nešto ilegalno kod sebe
Jedinica NED - ova jedinica bi bila specijalizirana za istragu o narkoticima kao i njihovu zapljenu tzakođer bi bili zaduženi za spriječavanje prodaje droge unutar podrucja koje je pod nadležnosti LSPD-a, NED-(Narcotics Enforcement Division)
Svaki član bi prilikom ulaska u organizaciju morao proći obuku nebitno da li ima iskustva ili ne i na temelju rezultata obuke osoba ce biti određena u kojoj ce jedinici biti na početku, nakon toga bi osoba imala obuku sukladno o jedinicu kojoj pripada za svaku jedinicu je drugacija obuka, obuke bi odrzavali službenici koji vode tu istu jedinicu
6.Kodovi:
10-1 - povratak u bazu svih zaposlenih po naredbi HCa
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid svake komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno/primljeno
10-5 - Ponovite posljednji prijenos
10-6 - Zanemarite posljednji prijenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjen državni službenik
10-10- Aktivna pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblačenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-22 - Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33 - Hitno potrebno pojačanje!
10-35 - Ranjen građanin
10-99 - Situacija završena
10-95 - Prijevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR- Potjera za vozilom
10-57-FOKSTROT- Potjera za pješakom
Status 1-prijava dužnosti
Status 2-odjava dužnosti
Kod A- pad igre
Kod B- čujem te u glavi (U+F8)
7. ČINOVI:
---High Command----
30. Načelnik
29. Zamjenik Načelnika
28. Asistent Načelnika
27. Direktor Specijalnih Operacija
26. Kapetan stanice
------High Staff--------
25. NED Director
24. Zapovjednik S.W.A.T-a
23. Zamjenik NED Directora
22. Zamjenik S.W.A.T zapovjednika
21. Training Director
20. Training instructor
-------Struktura------------
19. NED Operativac
18. NED Officer
17. NED Junior
16. S.W.A.T Operativac
15. S.W.A.T Sniper
14. S.W.A.T Officer
13. S.W.A.T Junior
12. Pilot Officer
11. Pilot Cadet
10. Senior Officer 2
9. Senior Officer 1
8. Patrol Officer 2
7. Patrol Officer 1
6. Cadet on Training
5. Officer on Training
4. Tow Unit
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
Hvala na čitanju i sretno ostalim aplikantima!
- Ime IRL: Teo
- Godine: 16
- Vremenska zona: GMT +1
- Prosječna aktivnost na dan: 5/6h ovisi o obavezama
- Discord: teo_crni
- Ime ING: Teo Crnii
- ID: 66035
1.Lider za: Los Santos Police Department(LSPD)
2.Zašto želim biti lider ove organizacije:
2.1 Ova organizacija zahtjeva ozbiljnost i kvalitetu koju ja imam, prethodno sam bio lider SAHP-a i završio oba mandata uspiješno to mi daje veliko iskustvo kao i dugotrajni boravak u ovoj organizaciji, imam veliko iskustvo u svakoj state organizaciji te bi se oko ove organizacije potrudio i nastojao bih da organizacija izgleda kao SAHP kada sam ga prethodno vodio
2.2 Želim biti lider ove organizacije jer znam kako da održim rad i disciplinu u organizaciji te da svi moji zaposleni budu sretni i zadovolji u organizaciji, te uvijekk nastojim spriječiti svaku vrstu incidenta između ljudi u organizaciji i drugih organizacija
2.3 Svaka state organizacija mora biti usko povezana s drugim state organizacijama i imati dobre odnose s njima to bih ostvario kroz redovne sastanke sa liderima i zamjenicima ostalih organizacija kako bih znao njihove stavove i mišljenja, održavao bih redovne koordinirane akcije sa drugim organizacijama kako bi sve organizacije zajedno dobro funkcionirale
3.Savjet za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji:
3.1 Prije svega bi uveo redovne treninge i vježbe s drugim organizacijama poput: SAHP-a, FIB-a,GOV-a,NG-a. Vježbe bi se odvijale na teritoriji Vojne baze u koordinaciji sa generalom, smatram da je ovo kljucna stvar kako nebi dolazilo do nesporazuma tokom kriznih situacija i specijalnih operacija. Na tim treninzima bi se vježbale sve moguće situacije u kojima se službenici mogu zateći prilikom obavljanja dužnosti, kao npr.: pljačka prodavnice, talačka situacija, potjere, pokušaj atentata na čelnike drugih organizacija.
3.2 Uspostavljanje jasnog sustava rada odmah na početku,po početku mandata upoznao bih sve radnike sa načinom rada i sa pravilima kojih se trebaju držati, nagrađivao bih radnike svakodnevno za njihov trud te bi davao nagradu za najboljeg radnika tjedna što bi potaklo sve zaposlenike
da se još više trude. Smatram da je ovo bitno kako nebi dolazilo do eskalacija ili sukoba između zaposlenih a bonusi bi poticali sve zaposlene na rad i drzali bi ih zadovoljnima.
3.3 Redovne regulacije brzine u gradu, s guvernerom bih se dogovorio da se u gradu postave kontrolne točke za provjeru brzine kao i lokacije na kojima će biti patrole koje će biti spremne u svakom trenutku reagirati na poziv
3.4 Redovna interakcija s građanima kroz različite događaje i aktivnosti jer nam je prije sve najvažnije da kao državna organizacija imamo što bolje odnose s građanima, samim time bi stopa kriminala u gradu bila smanjena jer bi ljudi bili obzirniji i pažljiviji u prometu
4.Kriterijum:
Minimalno 15 god OOC
Minimalno 7 godina u gradu
Čist dosije
Bez tetovaža na vidljivim mjestima kao što su: lice i šake
Posjedovanje: vozačka dozvola, dozvola za nošenje oružja, vojna legitimacija i zdravstveno osiguranje
Poznavanje pravila grada
Trud i želja za radom
Poštivanje svih ostalih kolega
5.Stvari koje bih dodao:
Dodao bih posebno ispitivanje koje bi morao proći svaki zaposlenik koji želi postati član HC-a, ovime bih osigurao da su HC ljudi koji su sposobni za obavljanje tih dužnosti i da su to ljudi koji poznaju pravila i protokole za svaku akciju
Dodao bih poseban sektor za unutrašnju kontrolu to bi bilo nekoliko članova HC-a (27/28 čin) koji bi nakon svake akcije povezane sa zapljenom droge ili oružja pretresli sve članove kako bi bili sigurni da nitko nije korumpiran ili da ne posjeduje nešto ilegalno kod sebe
Jedinica NED - ova jedinica bi bila specijalizirana za istragu o narkoticima kao i njihovu zapljenu tzakođer bi bili zaduženi za spriječavanje prodaje droge unutar podrucja koje je pod nadležnosti LSPD-a, NED-(Narcotics Enforcement Division)
Svaki član bi prilikom ulaska u organizaciju morao proći obuku nebitno da li ima iskustva ili ne i na temelju rezultata obuke osoba ce biti određena u kojoj ce jedinici biti na početku, nakon toga bi osoba imala obuku sukladno o jedinicu kojoj pripada za svaku jedinicu je drugacija obuka, obuke bi odrzavali službenici koji vode tu istu jedinicu
6.Kodovi:
10-1 - povratak u bazu svih zaposlenih po naredbi HCa
10-2 - Negativno
10-3 - Prekid svake komunikacije na radio
10-4 - Potvrdno/primljeno
10-5 - Ponovite posljednji prijenos
10-6 - Zanemarite posljednji prijenos
10-7 - Odlazak na pauzu
10-8 - Povratak sa pauze
10-9 - Ranjen državni službenik
10-10- Aktivna pucnjava u toku
10-11 - Pljacka u toku
10-14 - Oblačenje specijalne uniforme
10-20 - Trenutna lokacija
10-22 - Trenutna pozicija svih aktivnih patrola
10-33 - Hitno potrebno pojačanje!
10-35 - Ranjen građanin
10-99 - Situacija završena
10-95 - Prijevoz lica do zatvora
10-55 - Zaustavljeno vozilo
10-57-VIKTOR- Potjera za vozilom
10-57-FOKSTROT- Potjera za pješakom
Status 1-prijava dužnosti
Status 2-odjava dužnosti
Kod A- pad igre
Kod B- čujem te u glavi (U+F8)
7. ČINOVI:
---High Command----
30. Načelnik
29. Zamjenik Načelnika
28. Asistent Načelnika
27. Direktor Specijalnih Operacija
26. Kapetan stanice
------High Staff--------
25. NED Director
24. Zapovjednik S.W.A.T-a
23. Zamjenik NED Directora
22. Zamjenik S.W.A.T zapovjednika
21. Training Director
20. Training instructor
-------Struktura------------
19. NED Operativac
18. NED Officer
17. NED Junior
16. S.W.A.T Operativac
15. S.W.A.T Sniper
14. S.W.A.T Officer
13. S.W.A.T Junior
12. Pilot Officer
11. Pilot Cadet
10. Senior Officer 2
9. Senior Officer 1
8. Patrol Officer 2
7. Patrol Officer 1
6. Cadet on Training
5. Officer on Training
4. Tow Unit
3. Suspend 12h
2. Suspend 24h
1. Suspend 48h
Hvala na čitanju i sretno ostalim aplikantima!