Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ninoslav Spikojevki

Player
Player
Ime:Ninoslav
Pol:Muški
Starost:44
Rasa:Belac
Nacionalnost:Srbin
Mesto rođenja:Gornje Medjurovo
Otac:Sreten
Majka:Zorka
Težina:67kg
Visina:192cm
Boja očiju:Zelena
Boja kose:Braon
Tetovaže:Svuda sem na licu i šakama
Prednosti:pametan,spretan sa oruzijem
Slabost:Slab na žene..

Životna priča(200+ reči)

Zovem se Ninoslav i moj život nikada nije bio onakav kakvim ga drugi zamišljaju. Odrastao sam u okruženju gde se brzo učilo da svet nije fer i da se poštovanje ne dobija poklonom već se zaslužuje snagom, stavom i ponekad pogrešnim izborima. Još kao mlađi shvatio sam da pravila često pišu oni koji imaju moć, a ja sam odlučio da pronađem sopstveni put, bez obzira na cenu.
U početku su to bile sitnice snalaženje, sitni poslovi na ivici zakona, upoznavanje ljudi koji su živeli po sopstvenim pravilima. Vremenom sam naučio kako funkcionišu ulice: kome možeš verovati, kada treba ćutati i kako ostati korak ispred problema. Iskustvo me je učilo brže nego bilo kakva škola. Razvio sam hladnu glavu u stresnim situacijama i sposobnost da donosim odluke kada drugi oklevaju.
Ne smatram sebe lošim čovekom samo nekim ko je prihvatio realnost sveta u kojem živi. Lojalnost mi znači sve, a izdaja je nešto što ne opraštam lako. Poštujem snagu, inteligenciju i one koji znaju da stoje iza svojih reči. Iako sam prošao kroz mračne trenutke i donosio teške odluke, svaka od njih me je oblikovala u osobu kakva sam danas.
Moja priča se i dalje piše. U svetu gde poverenje ima cenu, a reputacija vredi više od novca, trudim se da izgradim ime koje će se pamtiti bilo iz straha, bilo iz poštovanja.

Ishodi:

1. Ninoslav može da diže ljude sa medicinskom opremom, pretražuje,kupiti oružje sa poda,roba, pljačka ako ima revolver u rukama.
2. Ninoslav može ici na 1vs2 jer je precizan i snalažljiv.
3. Ninoslav može pretražiti ljude sa bilo koje strane i krasti gotovinu sa revolverom u ruci.
4. Ninoslav može slomiti kamericu sa /me /do / try komandama.
5. Ninoslav moze voziti auto off-road do 60 km/h.

Refko Navaro

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
Pripazite na pravilo PG
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom