Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

David MCGwen

Player
Player
1. Vaše ime : Amar
2. Vaše godine : 30
3. Vremenska zona : CET
4. Prosjek online po danu : +10
5. Vaš Discord : amkojeee
6. Vaše ingame ime : Diego Mersi
7. Vaš ID : 58649

Dodatne informacije

1. Lider za : FIB
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje) :

Zelim da se probam u ulozi lidera ( zbog mog iskustva u medju drzavnih organizacijama ).
Vecinu vremena igranja na vasem projektu RP-ao sam u FIB , a potom sve ostale drzavne organizacije.
U FIBu sam prosao skoro sve cinove i sve situacije s kojima se moze susresti jedna state organizacija.
Dosta sam naucio od predhodno uspjesnih lidera , pa bih volio i ja biti lider jedna ovako jake i uspjesne organizacije.
Moj cilj kao buduceg lidera je da pruzim svim igracima dobar RP i zabavu , a cilj mi je upoznati i dosta novih ljudi kroz sam RP.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji :

Volio bih promjeniti monotonost u RPu jer se sve svodi na bazicne stvari i da se sto prije RP situacija zavrsi , smatram da to nije svrha RP-a kakvog ovaj server zasluzuje. Bio bih pristupacan za sve kolege sto kroz savjete i pomoc za neke situacije , nebitno na poziciju u organizaciji.

Zbog poboljsanja RP-a ukljucio bih sve drzavne organizacije ( ukljucujuci EMS i LI ) kako bih napravili sto vise punktova na autoputu , sto vise izvjestaja od strane LI-a prema gradjanstvu , EMS bi bio maksimalno ukljucen u talacke situacije ( zdravstveni pregled taoca ) .

Uz dogovor i saglasnost Curatora da napravimo scenariji sa liderima kriminalnih organizacija ( gengovi , nef.organizacije i gradjani ) da svima ucinimo zanimljivije vrijeme na serveru.

Bilo bih dosta izmjena u rankovima , dodao bih dosta nove jedinice , cinove i dosta zanimljivih stvari koje do sada nisu vidjene kako bi privukli nove ljude i da im dam satisfakciju za rad i napredovanje u FIBu.

Medju svojim clanovima necu dozvoliti nikakve svadje , toxicne situacije , konflikte i sl. zato jer smatram da je to najbitnija stavka za odrzavanje zdravog duha organizacije .

FIB je organizacija koja neovisno o svojoj poziciji bih se trebala sa postovanjem ponasati prema svim igracima na serveru.
Sto se tice regrutacije novih clanova , svi ce biti ispitani maksimalno jer smatram da novi clanovi moraju imati pred znanje ako zele uci u ovu eltinu organizaciju.
U zadnjih 3-4 mandata nisam primjetio da je i jedan lider uradio raciju na familiju sto smatram da je taj aspekt organizacije malo ugasen , ali zelim da i to povratim. Zelim da se baziram na sve vrste racija .

RANKOVI :

15 - FIB Director
14 - Deputy FIB Director
13 - FIB Director's Assistant
12 - 00 agent
11 - CoS
10 - DCoS
9 - Head of Department
8 - Deputy Head of Department
7 - Elite FIB Agent
6 - UAT
5 - MOSSAD