Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19079
Players nickname
Tesla Soon
Administrators nickname
Dragan Macak
Date
Mar 15, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/970704/#post-3400045

tesla.18

Player
Player
Postovanje draga administracijo dobio sam ban za ovo pravilo gdje me drug tada smo bili nesto malo pokaceni okacio za kradju. Naravno nisam nista strasno ukrao a ovaj server mi znaci da evo godinu i vise ocu da igram na njemu ako bih mogao da dobijem unban molim vas. Sada imam 18 godina i razumijem sve kako ide nisam vise ko prije ne krsim pravila znam pravila i molim vas da mi pruzite jos jednu priliku. Svi dobijaju sansu dajte i meni ovu molim vas obecavam da necu zajebati posmatrajte me necu ni pravila krsiti molim vas dajte mi unban nece se vise ponoviti. Molim vas znaci mi ovaj projekat i jako ga zelim igrati. Prihvacam Money Wipe. Abrahame ti si mi odbio svaki zahtjev i oke zasluzujem ali molim te budi covejk legenda niko se nece buniti daj mi unban jer mi znaci ovaj server znaci evo molim te kunem ti se u sve svoje da se greska vise nece ponoviti. Molim vas. Igrao sam jako dugo ovaj projekat i stvarno mi znaci 19k sam id i radio sam razne greske bio sam klinac sad sam stariji pa sam skonto gdje sam grijesio i obecavam da se vise greske nece desavati. Ako sam ikad bio toksican necu vise izvinjavam se. Izvinjavam se svim adminima i igracima kojima sam pokvario i nastetio roleplay obecavam da vise nikad necu nikome pokvariti nikakav roleplay ili nesto niti cu krsiti server pravila. Jos jednom izvinjavam se za sve nece se vise ponoviti molim vas dajte mi jos jednu sansu.

Prihvatam money wipe !!!!
Hvala na Citanju !!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom