Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Laci Dzoks

🍓
Player
1. Vaše ime IRL: Lazar
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4h, vikendom vise
5. Vaš Discord: lacidzoks
6. Vaše ingame ime: Lacii Dzoks
7. Vaš ID: 76977

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lider za LSPD (Los Santos Police Department)

Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?​

Tokom mog vremena na serveru imao sam priliku da budem zamenik u više različitih organizacija. Ta pozicija mi je omogućila da iz prve ruke naučim kako funkcioniše vođenje ljudi, organizacija smena, rešavanje internih problema i donošenje odluka pod pritiskom. Kao zamenik sam učestvovao u planiranju akcija, selekciji članova i održavanju discipline, što mi daje realno iskustvo potrebno za ulogu lidera.

LSPD je jedna od ključnih organizacija na serveru i ima veliki uticaj na celokupan RP. Smatram da imam dovoljno znanja da tu odgovornost preuzmem ozbiljno. Znam koliko je bitno održavati balans između profesionalnosti i zabavnog RP-a za sve igrače.

Ne želim lider poziciju samo zbog tog ,,Ranka 30" ili zbog toga da me ljudi znaju kao lidera, već zbog mogućnosti da unapredim sistem rada, podignem aktivnost i vratim ozbiljan, ali zanimljiv RP u organizaciju. Smatram da lider mora biti primer drugima – po ponašanju, aktivnosti i poštovanju pravila.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------​

Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji​

1. Uvođenje redovnih treninga (saobraćajne kontrole, potere, racije, krizne situacije).

2. Jasna podela sektora i odgovornosti kako bi svaki član znao svoju ulogu.

3. Podsticanje kvalitetnog RP-a kroz nagrađivanje aktivnih i profesionalnih članova.

4. Bolja komunikacija između liderstva i članova kako bi se problemi rešavali na vreme.

5. Sprovođenje akcija sa drugim organizacijama:

5.1 -Organizovanje zajedničkih operacija sa federalnim i državnim službama (racije , specijalne operacije itd)
5.2 -Uvođenje planova za akcije (talačke , organizovani kriminal , odbrana banke , nosač , velike potere)
5.3 -Obezbeđenje državnih događaja u koordinaciji sa Government-om.

Cilj mi je da LSPD bude organizacija koja je profesionalna, aktivna i poštovana na serveru, ali i da članovi uživaju u svom RP-u.

Srećno ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom