1. Vaše ime IRL:Andrija
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 18:00 do 4:00 uglavnom.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6H-8H Vikendom vise.
6. Vaš Discord:Leluci Pinq
7. Vaše ingame ime:Leluci Pinq
8. Vaš ID:80306
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Hteo bih da pomognem ovom serveru vec dugo igram i hteo bih da se oprobam kao admin zato sto mislim da sam spreman za to.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su zato sto mogu lepo da saslusam i resim svaku situaciju na ispravan nacin.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje najvece slabosti su kada neko trolla i nece da odradi kako treba RP situaciju i trolluje na serveru.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis ali da ga imam vrlo rado bez problema.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne sprecava me nista nebih se prijavio da ne zelim da budem aktivan i pomognem serveru.
2. Vaše godine:17
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Od 18:00 do 4:00 uglavnom.
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski):6H-8H Vikendom vise.
6. Vaš Discord:Leluci Pinq
7. Vaše ingame ime:Leluci Pinq
8. Vaš ID:80306
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State
Dodatne informacije:
1. Zašto želite postati admin?
Hteo bih da pomognem ovom serveru vec dugo igram i hteo bih da se oprobam kao admin zato sto mislim da sam spreman za to.
2. Koje su vaše prednosti?
Moje prednosti su zato sto mogu lepo da saslusam i resim svaku situaciju na ispravan nacin.
3. Koje su vaše najveće slabosti?
Moje najvece slabosti su kada neko trolla i nece da odradi kako treba RP situaciju i trolluje na serveru.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
Naravno.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
Nemam biznis ali da ga imam vrlo rado bez problema.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
Ne sprecava me nista nebih se prijavio da ne zelim da budem aktivan i pomognem serveru.