Pozdrav administracio,pisem ovu zalbu kao molbu za smanjenje kazne jer znam da sam pogresio,napravio sam 3. Acc kako bih mogao da igra Grand ali sam dobio ban i prihvatio gresku.Ne trazim skidanje kazne vec ako mozete bar da mi smanjite na 15/7 dana,kako vi smatrate tako ce i biti.Dostavicu imena oba social-cluba na kojima su napravljeni akauntovi
Veljas21,veljadoktor$$11 ako sam zadnji nalog pogresio poslacu sliku social-cluba u proofs.Ponavljam,ne trazim skidanje kazne vec ako biste bar mogli da mi smanjite posto mi je rodjendan za par dana i voleo bih da zaigram na serveru.Prihvatam mony wipe,ako je potreban i sve sto je potrebno kako bi se kazna smanjila.Hvala na citanju!
Veljas21,veljadoktor$$11 ako sam zadnji nalog pogresio poslacu sliku social-cluba u proofs.Ponavljam,ne trazim skidanje kazne vec ako biste bar mogli da mi smanjite posto mi je rodjendan za par dana i voleo bih da zaigram na serveru.Prihvatam mony wipe,ako je potreban i sve sto je potrebno kako bi se kazna smanjila.Hvala na citanju!