Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
79295
Players nickname
Zeljko Horvat
Suspect ID
2013
Date of violation
Feb 21, 2026
Time of violation
11:28
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=NRUvxDFHpSc

Zeljko Fafic

Player
Player
Sve u POV igrac po imenu Djordje Bakmazz IMA KORUMPIRANU BIOGRAFIJU ali u BIOGRAFIJI nema navedeno da smije uzimati moju pušku sa svojom puškom isto tako krši Getto Pravilo 1.12 koje govori ako se udovolji datim zahtjevima nesmije se ubiti stim da mi je igrac ID 2013 rekao da bezim ja sam otisao i opet me ubio, zahvaljujem se na pregledavanju žalbe!

Fran Kerovec

Player
Player
Sve u POV igrac po imenu Djordje Bakmazz IMA KORUMPIRANU BIOGRAFIJU ali u BIOGRAFIJI nema navedeno da smije uzimati moju pušku sa svojom puškom isto tako krši Getto Pravilo 1.12 koje govori ako se udovolji datim zahtjevima nesmije se ubiti stim da mi je igrac ID 2013 rekao da bezim ja sam otisao i opet me ubio, zahvaljujem se na pregledavanju žalbe!

Geri Leon

Player
Player
Rekao sam ti da pjeske ides sto se na povu cuje + bacas sa podignutimrukama a jaa revom mogu kupiti zato sto je mala puska poz

Zeljko Fafic

Player
Player
Rekao sam ti da pjeske ides sto se na povu cuje + bacas sa podignutimrukama a jaa revom mogu kupiti zato sto je mala puska poz
zasto ja nebi smio svojim autom otic? nema veze zavrsio ja za ovo u demorganu nema veze, bitno da izgubis biografiju nema veze puskom se ne smije kupit!!!

SVAKI OFFTOPIC DA SE KAZNI

Zeljko Fafic

Player
Player
Znaci igrac baca stvari sa podignutim rukama i cuje se na kraju pova kako mu govorim pjske da ide
pjeske pjeske, ja cu ici nakon udovljenih zahtjeva kako hocu ici ne kako ces mi reci nakon roba zavrsio si samnom te me nisi imao razloga za ubiti zato si i otišao na novine

Status
Not open for further replies.
Top Bottom