Merhaba, Hesap Hackleme nedeniyle ban yedim, ancak bu benim ana hesabım ve onu asla kimseyle paylaşmadım veya satmadım. 3-4 aydır tek kullanıcıyım. Aile kurmak için çok çalıştım ve gerçek hayatta çalışmama rağmen günde 12 saat oyun oynadım. Lütfen banımı kaldırın ve lütfen ana hesabımı banlamayın. Hesabımı paylaşmadım veya satmadım; başından beri tek kullanıcıyım. Ayrıca tüm oyunculara ve yöneticilere saygı duyuyorum ve şehirdeki birçok kişi beni tanıyor. Bilgisayarımı da kontrol edebilirsiniz; hesap hackleme kesinlikle doğru değil. Size Social Club hesabımı gösterebilirim ve IP adresimi kontrol edebilirsiniz. Sorun şu ki, arkadaşlarımın hesaplarına eriştim ve bunun bir suç olduğunu bilmiyordum. Bunu öğrendikten sonra, ana hesabımın (226107) ve yardımcı hesabımın (226862) bana ait olduğuna karar verdim. Başka hiçbir hesap bana ait değil. Dilerseniz, benim "twink" hesabım da dahil olmak üzere tüm hesaplarımı kalıcı olarak yasaklayabilirsiniz, ancak ana hesabıma çok emek verdim. Ana hesabım üzerindeki yasağı kaldırmanızı rica ediyorum. Her türlü cezaya ve para cezasına hazırım. Saygılarımla.