Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36584
Players nickname
Stefan Excalibur
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Feb 21, 2026
Time
10:29
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=SsFfoICtdVY

Stefan Excalibur I 36584

Player
Player
❤️Pozdrav id sam 36584 igram jako dugo ovaj divan Roleplay Server i dok sam ga uvijek igrao osjecao sam se nekako jako i prijeljepo imao sam jako puno prijatelja igrao sam svaki dan snjima snekima se necujem snekima i dan danas igram al neke druge igrice nekako imao sam bas puno prijatelja i pola servera me znalo i stvarno sam normalan lik samo sto sam tad bio mal mlad i glup imao sam samo 12 godina sad sam stariji sad znam bas sve od pravila do svega jednostavno sam posto normalan lik igrao sam i igrao samo ragemp i ovaj server to mi je bila svakodnevna igrica koji bi igrao svaki dan nisam ju presto nikad igrat sve dok nisam jednnog dana dobio ban
ako je potrebno ja cu sve na ovom svijetu napraviti samo da se nastavim druziti svama svima i da nastavim igrati opet svoju igricu iz djetinstva
ako je potreban rockstar ime: ANTONIO1211DA
money vipe: Prihvacam
sta god treba il zatreba ja cu uraditi samo da se vratim na ovaj najbolji projekat svijeta
imam veliku zelju da se vratim na ovaj divan projekat.
Dragi ❤️Abrahame❤️ i ❤️Mujo❤️!! (naravno i ostala administracija)
❤️

❤️Moji neki radovi sa ovoga servera❤️

❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️

Status
Not open for further replies.