Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
36098
Players nickname
Mordex Castel
Administrators nickname
Nikola Armanii
Date
Jan 25, 2026
Time
00:00
Proofs
XXXX

Rixon Richman

Player
Player
Javljam vam se sa iskrenom molbom povodom bana koji mi je izrečen zbog kršenja pravila 1.3 – scamanje igrača. Svestan sam da sam napravio ozbiljnu grešku i ne pokušavam da je opravdam. Prihvatam punu odgovornost za svoje postupke.
Želim iskreno da se izvinim administraciji i igraču kojeg sam svojim postupkom oštetio. Razumem da sam narušio pravila i poverenje koje treba da postoji među igračima na serveru. Tek nakon bana sam u potpunosti shvatio težinu svog postupka.
Grand RP mi mnogo znači i bez njega mi zaista nedostaje svakodnevni RP, ekipa i atmosfera koju nijedan drugi server nema. Smatram da je ovo najbolji RP server i voleo bih da dobijem još jednu priliku da pokažem da mogu biti fer i odgovoran igrač.
Ovo mi je bila velika lekcija i garantujem da se slična situacija nikada više neće ponoviti. Neću praviti nikakve nove prekršaje niti pokušavati bilo kakve zaobilazne načine povratka na server. Spreman sam da poštujem sva pravila bez izuzetka.
Molim vas da razmotrite moju molbu i, ukoliko postoji mogućnost, pružite mi još jednu šansu kroz skidanje bana ili smanjenje kazne. Zaista bih to cenio i potrudiću se da opravdam vaše poverenje .

Status
Not open for further replies.
Top Bottom