Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban appeal for ban evade/Aldin verstapen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78157
Players nickname
Leo castel
Administrators nickname
Aldin verstapen
Date
Feb 8, 2026
Time
00:00
Proofs
Xxxxxxx

jovan1234

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se povodom bana zbog „Helping ban evade“. Želim iskreno i bez ikakvih izgovora da se izvinim za svoj postupak. Svestan sam da sam prekršio pravila servera i da је моје понашање било погрешно.

U tom trenutku nisam razmišljao o posledicama niti sam imao nameru da narušim rad administracije ili fer igru, ali sada potpuno razumem ozbiljnost situacije. Nakon bana sam ponovo detaljno pročitao pravila i shvatio koliko je važno da se ona poštuju kako bi server bio pravedan za sve igrače.

Ovaj server mi zaista mnogo znači — uložio sam dosta vremena, truda i želje u igru, upoznao ljude i stvorio uspomene. Zbog toga mi je iskreno žao što sam svojim postupkom doveo do ovoga i razočarao zajednicu i administraciju.

Preuzimam punu odgovornost i garantujem da se ovako nešto nikada više neće ponoviti. Spreman sam da prihvatim bilo kakvu blažu kaznu ili uslov, samo da dobijem priliku da ponovo igram i pokažem da mogu biti korektan i odgovoran igrač.

Molim vas da razmotrite moju molbu i pružite mi još jednu šansu.

Hvala vam na vremenu, razumevanju i trudu koji ulažete u održavanje servera.

Srdačan pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom