Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
78157
Players nickname
Leo castel
Administrators nickname
Aldin verstapen
Date
Feb 8, 2026
Time
00:00
Proofs
Xxxxxxx

jovan1234

Player
Player
Poštovani administratori,

Obraćam vam se povodom bana zbog „Helping ban evade“. Želim iskreno i bez ikakvih izgovora da se izvinim za svoj postupak. Svestan sam da sam prekršio pravila servera i da је моје понашање било погрешно.

U tom trenutku nisam razmišljao o posledicama niti sam imao nameru da narušim rad administracije ili fer igru, ali sada potpuno razumem ozbiljnost situacije. Nakon bana sam ponovo detaljno pročitao pravila i shvatio koliko je važno da se ona poštuju kako bi server bio pravedan za sve igrače.

Ovaj server mi zaista mnogo znači — uložio sam dosta vremena, truda i želje u igru, upoznao ljude i stvorio uspomene. Zbog toga mi je iskreno žao što sam svojim postupkom doveo do ovoga i razočarao zajednicu i administraciju.

Preuzimam punu odgovornost i garantujem da se ovako nešto nikada više neće ponoviti. Spreman sam da prihvatim bilo kakvu blažu kaznu ili uslov, samo da dobijem priliku da ponovo igram i pokažem da mogu biti korektan i odgovoran igrač.

Molim vas da razmotrite moju molbu i pružite mi još jednu šansu.

Hvala vam na vremenu, razumevanju i trudu koji ulažete u održavanje servera.

Srdačan pozdrav

Status
Not open for further replies.
Top Bottom