Pozdrav,jos jedna moja poruka upucena ivkezu i svoj administraciji.Kao prvo unapred svima da se izvinem za moje psovke upuceni protiv admina i servera,bio sam jako iznerviran zbog jednog buga ,ali zapravo ja sam bio kriv i pretjerao sam.Sve znam i sve kazne prihvacam ali Ivkez molio bi da se ili ban skloni ako je moguce ili da se smanji posto 9999 dana sa samo 7 dana je previse po meni.Potrudio sam se za svoj rp i uzivio sam se,ovo mi je tesko palo za moj roleplay
Jako mi je zao zbog svega dugo sam radio na serveru savki dan po bar jedno 8 sati da bi postigao neke rezultate.Ne znam sta mi je bilo u glavi ne znam ni sto sam psovao ni napadao bilo koga,Ova zadanja 2 dana razmisljam sto mi je to trebalo i sta vise da igram ili kako da ubijem dosadu,jos jednom moje izvinjenje Za Diabla,Ivekza i ostale admine stvarno mi je zao i stvarno je bilo ne potrebno da nekog napadam zbog igre i mog ne znanja u toj istoj igri.Izvinjenje...
Jako mi je zao zbog svega dugo sam radio na serveru savki dan po bar jedno 8 sati da bi postigao neke rezultate.Ne znam sta mi je bilo u glavi ne znam ni sto sam psovao ni napadao bilo koga,Ova zadanja 2 dana razmisljam sto mi je to trebalo i sta vise da igram ili kako da ubijem dosadu,jos jednom moje izvinjenje Za Diabla,Ivekza i ostale admine stvarno mi je zao i stvarno je bilo ne potrebno da nekog napadam zbog igre i mog ne znanja u toj istoj igri.Izvinjenje...