Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

FrancisDeLaSanta

Active Member
Leader of unofficial org
Informacije

1. Vaše ime IRL
Frane
2. Vaše godine
16
3. Vremenska zona
GMT +1
4. Prosjek online po danu
4-8h
5. Vaš Discord
itsfrane
6. Vaše ingame ime
Frane Shayk
7. Vaš ID
26455
1. Lider za..... Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Igram na projektu već približno 4 godine tijekom kojih sam jako aktivan približno od 5 do 8h dnvevno prošao sam sve što se imalo proći na ovom projektu i mikslim da jedino što fali je biti lider organizacije.

2.2 Tijekom svog igranja na projektu ni jednom nisam imao priliku biti lider,mislim da sam odličan za tu ulogu jer sam vodio više uspešnih neformalnih organizacija i pravih organizacija u ulozi zamenika ili asistenta.

2.3 Mislim da bi kao lider imao priliku oblikovati bandu kako ja želim i prilagoditi se tako da vodim najbolji mandat što mogu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 U organizaciju nebi mogao ući bilo tko,svaki clan bi morao proći rigorozno ispitivanje(ooc) i provjeru sposobnosit(ic),zato što mislim da su gengovi trenutacno u stanju da primaju bilo koga u organizaciju bez bilo kakovog ispitivanja samo kako bi uspjeli imati neku šansu protiv STATE-a.

3.2 Jako važno bi mi bilo da svi članovi organizacije znaju svoje uloge (što znači da bi grafiti team imao primaran posao preslikavati grafite) itd.,HC-a u organizaciji bi bilo malo a ne kao sto se danas ocitava u mnogo bandi da je pola organizacije HC

3.3 Organizirao bih veći broj kordiniranih akcija protiv STATE-a,te bi probao smanjiti utjecaj STATE-a u Los Santosu.

3.4 Članovima organizacije bi davao oružje da prodavaju na black marketu kako bi povečali količinu ilegalnog oružja u Los Santosu i stopu kriminala.

3.5 Radio bi na savezima sa ostalim bandama radi zajedničkih ciljeva – primjerice, koordinirane pljačke prodavnica ili prepadi na neprijateljske teritorije. Time bismo povećali RP i omogućili organizaciji da bude dio većih, uzbudljivijih događaja unutar grada.

3.6 Doušnike u organizaciji bi kažnjavao strogo,svako ko bi odao bilo kakvu informaciju o biznisu organizacije bi bio najstože kažnjen
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Rankovi:

------ Vrhovna Komanda ------

13 - Boss
12 - The Godfather

------ Visoka Komanda ------

11 - Kingpin
10 - Gheto Boss

------ Vagos ------

9 - Turfer
8 - Gheto cleaner
7 - Dealer
6 - Grafiti Team Leader