Informacije
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4 sata
5. Vaš Discord: alexzzy1
6. Vaše ingame ime: Aleksa Xalkiaz
7. Vaš ID: 62333
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Želim da uvedem red i organizaciju
Mislim da je za svaku organizaciju najvažnije da ima red i pravila. Ako budem lider, potrudiću se da svi znaju šta treba da rade i da nema svađa unutar ekipe. Smatram da lider treba da bude smiren, pravedan i da daje dobar primer drugima.
2.Želim da ojačam ime organizacije u gradu
Voleo bih da Los Santos Vagos bude poštovana organizacija u gradu. Ne želim da budemo poznati po haosu, nego po pametnim potezima i slozi. Trudio bih se da donosim odluke koje su dobre za celu ekipu i da uvek razmišljam unapred.
3. Brinuo bih o članovima i timu
Za mene je tim najvažniji. Kao lider, pomagao bih članovima, davao im šansu da napreduju i slušao njihovo mišljenje. Mislim da je lojalnost jako bitna i da samo zajedno možemo biti jaki.
4. Los Santos Vagos ima jako izolovan HQ koji se nalazi u malom koji mi daje mir i zeleo bih da iskoristim tu situaciju da jacam svoju organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Uslov za ulazak
Svako ko bi hteo doci u organizaciju Los Santos Vagos morao bi da bude ispitan od strane mene ili HC-ova Postojala bi pitanja koja bi svaki clan morao da zna.Opciju za ubacivanje bi imali samo 11. 12. I 13. Rank
Uslovi za ulaz u Los Santos Vagos:
-Minimalno 3 Godina IC
-Minimalno 13 Godina OOC
-Poznavanje server pravila
3.2 Komunikacija
U Organizaciji bih uveo jasnu komunikaciju
Lidera i Clanova. Organizacija gde je lider tu samo da igra 2h i zamenici mu vode org nije prava org. Zelim da Lider ima veliku komunikaciju sa clanovima ako im nesto nije jasno,zanima ih itd..
3.3 Bonusi
Nakon svake akcije bih davao neke simbolicne bonuse da clanovi budu motivisani i nastave da se trude i pomazu org.
3.4 Rank-UP sistem
Svaki clan bi dobio rank 3-4 pa bi se dolazenjem na akcije dobio rank-up
Takodje uveo bih "uslove" za rank up
Svako bi morao da uradi 10 grafita/2 akcije dobio bi rank-up tako bi bilo do 7. Ranka gde bi se svaki sledeci dobio aktivnoscu.
3.5 Rankovi - Los Santos Vagos
1. Newbie
2. Trainee
3. Gangster
4.Ghetto Boy
5. Ghetto Team Leader
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Ghetto Warrior
9. Turfer
10. O.G
11. The Big Hommie
12. GodFather
13. Leader
Pozdrav od mene i srecno ostalim kandidatima
1. Vaše ime IRL: Aleksa
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GMT + 1
4. Prosjek online po danu: 4 sata
5. Vaš Discord: alexzzy1
6. Vaše ingame ime: Aleksa Xalkiaz
7. Vaš ID: 62333
Dodatne informacije
1. Lider za..... The Los Santos Vagos
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1. Želim da uvedem red i organizaciju
Mislim da je za svaku organizaciju najvažnije da ima red i pravila. Ako budem lider, potrudiću se da svi znaju šta treba da rade i da nema svađa unutar ekipe. Smatram da lider treba da bude smiren, pravedan i da daje dobar primer drugima.
2.Želim da ojačam ime organizacije u gradu
Voleo bih da Los Santos Vagos bude poštovana organizacija u gradu. Ne želim da budemo poznati po haosu, nego po pametnim potezima i slozi. Trudio bih se da donosim odluke koje su dobre za celu ekipu i da uvek razmišljam unapred.
3. Brinuo bih o članovima i timu
Za mene je tim najvažniji. Kao lider, pomagao bih članovima, davao im šansu da napreduju i slušao njihovo mišljenje. Mislim da je lojalnost jako bitna i da samo zajedno možemo biti jaki.
4. Los Santos Vagos ima jako izolovan HQ koji se nalazi u malom koji mi daje mir i zeleo bih da iskoristim tu situaciju da jacam svoju organizaciju.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
3.1 Uslov za ulazak
Svako ko bi hteo doci u organizaciju Los Santos Vagos morao bi da bude ispitan od strane mene ili HC-ova Postojala bi pitanja koja bi svaki clan morao da zna.Opciju za ubacivanje bi imali samo 11. 12. I 13. Rank
Uslovi za ulaz u Los Santos Vagos:
-Minimalno 3 Godina IC
-Minimalno 13 Godina OOC
-Poznavanje server pravila
3.2 Komunikacija
U Organizaciji bih uveo jasnu komunikaciju
Lidera i Clanova. Organizacija gde je lider tu samo da igra 2h i zamenici mu vode org nije prava org. Zelim da Lider ima veliku komunikaciju sa clanovima ako im nesto nije jasno,zanima ih itd..
3.3 Bonusi
Nakon svake akcije bih davao neke simbolicne bonuse da clanovi budu motivisani i nastave da se trude i pomazu org.
3.4 Rank-UP sistem
Svaki clan bi dobio rank 3-4 pa bi se dolazenjem na akcije dobio rank-up
Takodje uveo bih "uslove" za rank up
Svako bi morao da uradi 10 grafita/2 akcije dobio bi rank-up tako bi bilo do 7. Ranka gde bi se svaki sledeci dobio aktivnoscu.
3.5 Rankovi - Los Santos Vagos
1. Newbie
2. Trainee
3. Gangster
4.Ghetto Boy
5. Ghetto Team Leader
6. Grafiti Team
7. Grafiti Team Leader
8. Ghetto Warrior
9. Turfer
10. O.G
11. The Big Hommie